Közvetlen közelről lőtte fejbe a magyar Robertót a müncheni arab terrorista

A müncheni magyar áldozat édesapja egyetlen dolgot szeretne, Magyarországon eltemetni a fiát. A férfi azt mondja, többször jártak abban az étteremben, ahol a gyilkosság történt, az volt a fia egyik kedvenc helye.

Ali David Sonboly Münchenben egy gyorsétteremben kilenc embert ölt meg, köztük egy magyar fiút, a 15 éves Robertót is. Édesapja a TV2 Tények című hírműsorában szólalt meg, azt mondta fiát közvetlen közelről lőtte le a müncheni mészáros, szabály szerint kivégezte. Ez a gyorsétterem volt Robertó kedvence, többször is jártak ott együtt, amikor meglátogatta fiát Németországba,

Hírdetés

A férfi azt mondja, hogy nem tájékoztatták őket arról, hogy a fiukat megölték. Szombaton a család Münchenbe utazott, mert a fiú nem adott életjelet magáról. Ott közölték velük, hogy meghalt a gyerek.

Másrészt nem engedték, hogy azonosítsák a fiút. Azt sem érti, hogy miért jelentek meg olyan információk, hogy kettős állampolgárságú, ugyanis ez nem igaz. Robertó magyar állampolgár volt, csak az édesanyjával élt Münchenben. Azután költöztek oda, miután elvált az édesanya és az édesapa.

„Amikor kimentem hozzá látogatni, engem is mindig abba az étterembe vitt ebédelni a fiam. Én is jártam ott”– mondta az édesapa, aki azt is hozzátette, hogy úgy tudja: azért ment most oda a fia, mert a merénylő feltört egy Facebook-oldalt, és azt hirdette, hogy aznap ingyen adja a hamburgert. Így csábította oda a fiatalokat. A fiú édesanyjának még péntek este mondták meg, hogy meghalt Robertó. A rendőrök az otthonában keresték fel az anyát, aki azonnal rosszul lett, és most kórházban kezelik – írja a Bors.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »