Közveszélyes garázdát keres a rendőrség

Közveszélyes garázdát keres a rendőrség

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség egy férfi ellen, aki Budapest különböző helyszínein támad meg gyanútlan embereket, majd elsétál a helyszínről. Volt, hogy a metrón mellette utazót ököllel arcon ütötte, de próbált már gyanútlan járókelőt autó elé lökni. Gyereket is megtámadott.

„A férfi körülbelül 35-40 éves. Haja rövid, testalkata zömök. A bűncselekmény elkövetésekor zöld színű hosszúnadrágot és piros színű ujjatlan felsőt viselt” – olvasható a rendőrség honlapján arról a metrón garázdálkodó férfiról, akit legutóbbi áldozata jelentett fel.

A férfi 2015. augusztus 13-án 5 óra 30 perc körüli időben Budapesten az M3-as metrón utazott Kőbánya-Kispest irányából a Lehel tér irányába, amikor egy számára ismeretlen utast a Nagyvárad tér és a Klinikák megállók között arcon ütött.

Hírdetés

Sajtóhírek szerint a férfi korábban egy Margit körúti zebránál próbált egy járókelőt az autók elé lökni, de szerencsére dugó volt, és ezért nem történt nagyobb baj. Miután mások segítségével leszerelték a férfit, ő elsétált, mintha mi sem történt volna.

Szintén a sajtóban jelent meg az a hír, hogy egy másik áldozatnak a gyermekét támadta meg a Keleti pályaudvaron. Ordítozni kezdett a gyerekkel, míg az anyja a pénztárnál sorban állt, majd a gyerek segítségére siető nőt is mindennek lehordta.

Az ügyben a VIII. kerületi kapitányság vizsgálódik. A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a 477-3700 telefonszámot, vagy tegyen anonim bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16; péntek: 8-13), vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »