Közszeméremsértő élősködők a medencében

A menekültek viselkedése az uszodákban már Zwickauban is felháborodást okozott. Nőket molesztáltak, és a kismedencét WC-ként használták. Nyilvánosan elégítették ki magukat, valamint egy női öltözőt is megpróbáltak megrohamozni.

Magyar Menedék - Badiny

„Egy menekült nyilvánosan elégítette ki magát és a medencébe ejakulált. Ez a videokamera felvételén is látszik” – áll a Rendészeti Hivatal vezetőjének Rainer Kallweitnek a január 19-i levelében, amit a BIld is megkapott. Miután a férfit kidobták az épületből, visszajött és a barátaival szelfizgetett.

A nők rendszeresen panaszkodnak a külföldiek viselkedéséről a szaunában. „Ha a szaunában nők vannak, most már azt mondjuk a menekülteknek, hogy a szauna zárva van. A fürdőmestereknek meg kell védeniük a nőket és a lányokat tőlük. A fiatal férfiak erőszakkal akarnak a női öltözőkbe benyomulni. Eddig egyelőre ezt meg tudtuk akadályozni.”

Hírdetés

A menekültek fizetési morálja is rossz. Az uszodákat ugyan a hazaiakkal ellentétben ők ingyen látogathatják, de a szaunáért egyáltalán nem akarnak fizetni. „Ha felszólítjuk őket a kasszánál, hogy fizetniük kell, elfordulnak, nevetnek és továbbmennek.”

„Az lenne a cél, hogy a menekülteket a saját szállásukon felvilágosítsák a fürdőink használati rendjéről, valamint a fürdőruhás lányokkal, nőkkel szembeni magatartásról.”

Hunhír.info – amieuropank.com


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »