Közlemény – Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság alkoholista elnöke lediktátorozta Orbán Viktort és pofonvágta – pofon vágott ezzel minden magyart, hiszen a magyar miniszterelnök a hivatalos magyar álláspont képviselője – VIDEÓ!

Juncker és Orbán a pofont megelőző pillanatban

Értetlenül állunk Jean-Claude Juncker viselkedészavara előtt. Aki demokratikusan megválasztott kormányfőket ütöget, sérteget, jegyzetfüzettel ver fejbe, vagy éppen mikrofonokat harapdál, aligha méltó európai vezető szerepre. Az európai emberek, így a magyarok is joggal várják el, hogy az Európai Bizottság vezetője államférfiként viselkedjen.

A Szanyi Tibor féle bohócfutamokból van épp elég, nem szeretnénk, ha az uniós vezetők közt is ez a magatartás válna uralkodóvá. Az Európai Bizottság vezetője szereptévesztésben van, hiszen egyetlen államtól sem kapott oktatásra, nevelésre felhatalmazást.

Hírdetés

Az Unió civiljei az adó elkerülés nagymesterének tartják, Luxemburg miniszterelnökeként adó átverési show-műsorával megrövidítette mindazon államokat, akiknek most erkölcsről szónokol.

CÖF-CÖKA Vezetősége

kattints a VIDEÓRA – érdemes!


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »