Középső ujját mutatta fel a Gyurcsány-párti politikus

Középső ujját mutatta fel a Gyurcsány-párti politikus

– Az érdi baloldal a legutóbbi közgyűlésen ismét bebizonyította, hogy képtelen a kulturált, a város rangjához méltó viselkedésre. Az önkormányzat köznevelési, művelődési és ifjúsági bizottságának DK-s elnöke, Gregus László obszcén kézjellel gyalázkodott – számolt be az esetről T. Mészáros András korábbi polgármester, akinek a felszólalása után egyszerűen a mögötte ülő Gyurcsány-párti politikus nemzetközi kézjelzéssel fejezte ki véleményét.

– Ezt a viselkedést Csőzik Lászlónak a miniszterelnököt illető trágár gyalázkodása alapozta meg és bátorítja. Ez a fajta minősíthetetlen hangnem nemcsak méltatlan egy megyei jogú város képviselő-testületéhez, de a gyűlölet légkörét teremti meg és mérgezi a közéletet – fejtette ki véleményét az esetről a korábbi polgármester. T. Mészáros hozzátette: most épp annak a bizottságnak az elnöke teszi ezt, amelynek példát kellene mutatnia a fiatalok számára. Gregus László méltatlannak bizonyult a bizottsági elnöki posztra, a képviselői megbízatásra, az érdiek képviseletére.

– Azonban mindez elsősorban Csőzik László polgármester felelőssége, mert ő vezényli a gyűlölet kórusát, ő az, aki a meglincselésünkre, felakasztásunkra hergelőket eltűri, szó nélkül hagyja. Az ő fejétől bűzlik ez a hal – szögezte le T. Mészáros.

Nem ez volt az első eset, hogy trágár és obszcén stílust engedett meg magának a baloldali összefogás. Lapunk korábban megírta: kocsmai stílusban káromkodott Csőzik László baloldali polgármester csapata Érden. A közgyűlésen T. Mészáros András volt polgármester beszéde közben jól hallhatóan azt kiabálta Tetlák Örs LMP-s alpolgármester „Ti hoztátok szóba, ba…meg!”

Hírdetés

Az önkormányzati kampány elején tavaly nyáron az „Érd Most” szerette volna megtudni, kik lesznek majd Csőzik László csapatában a képviselőjelöltek, akkor egy fiktív névsort küldtek nekik válaszul azért, hogy a nevek első betűi kiadják az „O1G” üzenetet.

Magyar Nemzet

www.hirtv.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »