Középiskolások közé ült be egy 30 éves betolakodó szutyok, hátha nem bukik le

Nyomozást indítottak Nagy-Britanniában a Bevándorlásügyi Hivatal munkatársai egy idegen kotinensfoglaló ellen, aki nagy valószínűséggel 30 éves kora ellenére megpróbált elvegyülni a tizenéves diákok közé.

Sajtóértesülések szerint a nagy-britanniai Ipswich városában nyomozást rendeltek el egy, a Stoke High School középiskolába járó diák ellen, mivel feltételezések szerint életkora jóval meghaladja diáktársaiét. Az iskola közleménye szerint a kérdéses tanuló migrációs hátterű, mindössze tavaly óta tagja az iskolának.

Hírdetés

A tanintézmény szóvivője szerint az ügyet a Belügyminisztérium, azon belül a Bevándorlásügyi Hivatal munkatársai kezelik majd, mivel egyes feltételezések szerint a az arab betolakodó akár 30 éves is lehet. Egyúttal közölte, a felülvizsgálat idejére felfüggesztették a tanuló diákstátuszát.

Mint ismert, Nyugat- és Észak-Európába az elmúlt évek során rengeteg olyan kontinensfoglaló érkezett, aki 18 éven alulinak hazudta önmagát annak érdekében, hogy kiskorúként jobb elbánásmódban részesítsék őket a hatóságok. Lebukásukat leggyakrabban az olyan egészségügyi vizsgálatok eredményezték, melyek keretében a szakemberek a fogazatukat is alaposan górcső alá vették.

888hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »