Közeledik?! Az Egyesült Államok után most Romániában bukkant fel a rejtélyes fémoszlop! – VIDEÓVAL

Közeledik?! Az Egyesült Államok után most Romániában bukkant fel a rejtélyes fémoszlop! – VIDEÓVAL

Az RT szúrta ki, hogy a néhány napig a teljes világsajtót (mesterségesen gerjesztett) lázban tartó fém monolit átköltözött Romániába. Mi lesz, ha legközelebb Gömörben bukkan fel?

Mind a mai napig nem tudni földönkívüliek vagy egy magát hosszú évtizedek munkájával hülyére drogozott permorfansz-művész munkája-e a Utah államban, a semmi közepén talált fém monolit. Bár eléggé valószínű, hogy az utóbbiról lehet szó, azért hagyjuk magunkat meglepni…

Jelenleg csak annyi bizonyos a fém oszlop szombaton eltűnt a sivatagból. Az állami hatóságok megerősítették, hogy „valakik elvitték” a tárgyat, de, hogy kik, nem tudni. A hivatalos források csak annyit közöltek, nem hatósági döntés áll az „eltűnés” hátterében.

A furcsa fémtömb, még november közepén bukkant fel a sivatagban, egy arra járó helikopter pilótája vette észre a képződményt. 

Hírdetés

Híre néhány nap alatt bejárta a világsajtót, turisták ezrei látogatták meg, fényképezték le, fogdozták meg és kopogtatták az oszlopot. Sokaknak Stanley Kubrick kultikus filmje, a 2001: Űrodüsszeia klasszikus jelenete ugrott be róla. Nyilván nem véletlenül. Ha ugyanis elvetjük az UFO-teóriát, csak az marad, néhány vicces kedvű fiatal akarta megismételni a film egyik fontos jelenetét. Sikerült is, hiszen majmok helyett érdeklődő turisták ugrálták körbe az oszlopot.

Az RT beszámolója szerint egy amerikai sivatag helyett egy román réten bukkant fel újra a (nem is annyira) rejtélyes oszlop. A körülbelül négy méter magas építmény a romániai Karácsonkő (Piatra Neamt Nyugat-Moldáviában) városa mellett, egy középkori ásatás környékén jelent meg. Ahogy cikkünk nyitóképén is látszik, az oszlop elkészítői még meg is cifrázták kicsit művüket, bár, hogy a fémbe mart hurkoknak mi a jelentése, nem tudni. Jelen sorok írója sem románul, sem az idegenek nyelvén nem beszél. 

A mellékelt felvételeken azonban jól látszik, míg az amerikai oszlop tulajdonképpen hegesztői mestermunka volt, szépen megmunkált illesztésekkel, addig romániai ikertestvére már korántsem ilyen. Vagy a hegesztőszemüveg sikerült túl sötétre vagy a cujka túl erősre, mindegy is, az illesztések, jól láthatóan, elég gyatrák. Ha pedig tényleg idegenek készítették az oszlopot, akkor sem lesz nagy baj.

amennyiben az űrhajóikon is ilyen gyatra a hegesztőmunka, paintball-puskákkal is elbánunk velük!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »