Közben egy újabb nagy fideszes titokra derült fény – méghozzá Miskolcon

Közben egy újabb nagy fideszes titokra derült fény – méghozzá Miskolcon

A fideszes országgyűlési képviselő, Hubay György ugyanis 2018. szeptember 1. után megnyitotta a közpénzből havi félmillióért bérelt irodáját a miskolci választópolgárok előtt.

Korábban ugyanis komoly rejtély övezte, hogy hol van az iroda, és ha egyáltalán létezik, akkor betölti-e a funkcióját, vagy csak úgy brahiból fizetnek ki az adófizető állampolgárok havonta majd’ 500 ezer forintot a bérleti díj gyanánt.

Nos, február 22-én – legalábbis a Facebook-bejegyzése szerint – már nem üres az irodája, és egy láthatóan nagy sikerű fogadóórát is tartott.

Hírdetés

Megkerestük a Jobbik miskolci elnökét, a párt országgyűlési frakcióvezető-helyettesét is. Jakab Péter elmondta, nagyon örül, hogy végre sikerült elérni a nyilvánosság erejével, hogy Hubay György elárulja, melyik is az az iroda, ahol havi félmillióért szokott – illetve nem szokott – fogadóórát tartani, eddig ugyanis keresve se találták meg azt a méregdrága helyiséget.

„Arra személy szerint továbbra is kíváncsi vagyok, mi szükség a fogadóórához 164 négyzetméterre, hiszen képviselő úr munkatársai saját bevallása szerint egy 10 percnyi sétára lévő másik irodában dolgoznak. Csupa rejtély ez az ember, mint ahogy az addig elvégzett munkája is”

– tette hozzá a politikus.

(Címlap- és borítókép: fogadóóra – fotó: Hubay György/Facebook)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »