"Következménye lesz annak, ha engedély nélkül tartózkodnak az SZFE-n"

"Következménye lesz annak, ha engedély nélkül tartózkodnak az SZFE-n"

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése közleményt adott ki vasárnap, az ebben lévők többek között megerősítik, hogy hivatalosan elkezdődött az őszi szünet az intézményben.

A szinhaz.online oldalon jelent meg az SZFE vezetésének legfrissebb közleménye. Ebben azt írják, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a korábban kiadott rektorhelyettesi és kancellári rendelkezések továbbra is érvényben vannak; az Egyetemen az őszi szünet hivatalosan elkezdődött.

A szünet utáni első munkanap 2020. október 27-én lesz.

Hírdetés

“Aki az őszi szünet alatt külön kancellári engedély nélkül az SZFE létesítményeiben tartózkodik, azt saját felelősségére teszi, vállalva annak minden következményét” – írták. Az nem derült ki a rövid közleményből, hogy mi lesz a következmény.

Vasárnap délután támogató kiállást rendeztek az intézmény Vas utcai épületénél, az itt összegyűltek a szervezők biztosítása mellett fél négytől körbejárják az épületet.

Szombat este SZFE-hallgatók egy videófelvétellel üzentek Szarka Gábor kancellárnak. A felvételen egyesével vállalják a felelősséget azért, hogy nem hagyták el az egyetem épületeit.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »