Követeljük minden gyűlöleten alapuló vallás betiltását!!! Szír keresztény katonák lefejezése! +18

EZT A VIDEÓT MUTASSÁTOK MEG MINDEN LIBERÁLIS SZENNY , CSŐCSELÉKNEK AKI A MIGRÁNSOK BEFOGADÁSA MELLETT VAN!!!

Küldd tovább!!! Oszd meg!!!

EXECUTION NUSAYRIS CHRISTIAN PEOPLE !!!  VERY HARD – NOT FOR WEAK NERVED!
18 and over!   Csak erős idegzetűeknek!!! ++++++   18                Az egész világnak látnia kell ezt! !!Nusayris a keresztény hitük miatt, és ezért lefejezték őket.

Hírdetés

Tisztelet és csodálat!!!
Azoknak a szír katonáknak, akik ezt a szörnytettet rendkívüli önfegyelemmel, méltósággal viselték el.

 

A muszlimok tettére nincsenek szavak. Ki kell zavarni őket mind egy szálig Európából! Be kell tiltani a gyűlöletkeltő mecseteiket, imaházaikat! Minden vallást be kell tiltani, amely gyűlöletre épít!!! Kivétel nélkül!!!
A ránk vándorlókat Európába besegítő szervezeteket és politikusokat is a muszlimokkal együtt vissza a sivatagba! Ott élvezzék egymást! Ott a végtelen homokrengetegben alapítsák meg Merkelistant! Sok mocskos aljas, gyáva tevebaszó! Mars ki Európából!!!http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4Eredeti link:__http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4Amennyiben a videó el találna tűnni a világhálóról, akkor letölthető marad a NIF szerveréről:https://mega.nz/#!NxdAmLJQ!2D_cRdc3nbh19D8-eeezgy3kzTIGY-U-NMfKrQPqgFYBeküldte olvasónk id. Kiss LászlóNemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Bűnügy, EU, Európai Egyesült Államok, Hírek, hibrid háború, Magyarország Cionista Gyarmat!, NATO, ránkvándorlási válság Tagged: Összefogás Európáért, Összefogás Magyarországért, felhívás összefogásra, hegemónikus hibrid háború (hhh), kereszténység vs. muszlimok, ránközönlő muzulmán hordák, ránkvándorlási válság, zsidó ránkvándorlók, ős-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »