Kovács Zoltán: nevetséges a liberális twitterezők által kreált történet

Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány folyamatosan kap interjúkéréseket – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdai Twitter-bejegyzésében, reagálva az amerikai FOX News műsorvezetője, Tucker Carlson magyarországi látogatásával kapcsolatos bírálatokra.

Kovács Zoltán négyrészes posztjában teljességgel nevetségesnek nevezte a néhány liberális twitterező által kreált, Tucker Carlson, az apja és Magyarország kapcsolatáról szóló  történetet.

Hírdetés

Az államtitkár azt kérdezte: „mi oka lenne rá a kormánynak, hogy pénzt fizessen egy interjúért?”. Szerinte a valamit valamiért elvnek még a feltételezése is nevetséges.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar kormány a Policy Impacttel 2018-ban kötött szerződést, amely 2019-ben lejárt. Ez az adat teljes mértékben nyilvános – tette hozzá
Kovács Zoltán egy alternatív szalagcímet is ajánlott: „Újságírók, akik lecsapnak az összeesküvés-elméleteket gyártó Tucker Carlsonra, maguk is jobboldali összeesküvés-elméleteket kitalálva magyarázzák a televíziós személyiség magyarországi látogatását”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »