Kovács Zoltán: Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet

Kovács Zoltán: Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet

Kemény szavak!

Kemény szavak!

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében reagált arra, hogy a Washington Postban megjelent írásban párhuzamot vontak Donald Trump Orbán Viktornak címzett támogató nyilatkozata és a harmincas években Európát fenyegető „fasiszta diktátor” melletti kiállás között.

Jennifer Rubin a Washington Postban megjelent írásában nevetséges módon vont párhuzamot Donald Trump Orbán Viktornak címzett támogató nyilatkozata és a harmincas években Európát fenyegető »fasiszta diktátor« melletti kiállás között. Ezt még ő sem gondolhatja komolyan

– szögezte le bejegyzésében Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Hozzátette:

Hírdetés

a hivatásos rettegők kedvéért szögezzük le: a volt elnök az Amerikai Egyesült Államok egyik hű szövetségesét támogatta, azt a miniszterelnököt, akinek a hazájában töretlen a népszerűsége, és háromszor nyert kétharmados többséggel választást.

„Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet, mielőtt olyan kifejezésekkel kezdenek dobálózni, mint a »fasizmus«” – hívta fel a figyelmet az államtitkár.

Borítókép: Donald Trump amerikai elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a washingtoni Fehér Házban 2019. május 13-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »