Kovács Zoltán helyrepofozta a Washington Postot

Kovács Zoltán helyrepofozta a Washington Postot

Csak csípi a szemét a balliberális megmondóembereknek Orbán Viktor és a kormánypártok kétharmados többsége a magyar parlamentben, ezért nem telhet el úgy hét, hogy ne rúgnának belénk. Jelentem: álljuk a csihipuhit!

Olvasói levélben reagált Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Washington Post szombati cikkére, amelyben George Will publicista kevéssé meglepő módon Orbán Viktor diktatúrájáról és a magyar média állítólagos korlátozásáról polemizált.

„A mi demokráciánkban a sajtó valójában élénk és kritikus, a bíróságok függetlenek és az ellenzéki jelöltek még mindig nyernek választásokat. Magyarország 2018-ban tartott parlamenti választásán a részvételi arány 70 százalékos volt, ami a legmagasabb volt 2002 óta. Ez aligha azt jelenti, hogy romokban heverne a demokrácia. A koronavírus-járvány kihasználásáról pedig csak annyit, hogy épp e különleges jogrendnek köszönhetően sikerült Magyarországon elkerülni azt a tragikusan magas fertőzöttségi és halálozási arányt, amit az Egyesült Államokban is látunk. Javaslom tehát a The Washington Postnak, hogy inkább a saját háza táján sepregessen…”

Hírdetés

Hogy is szokták mondani? Game, set, match.

Forrás: https://csakegymondat.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »