Kovács Koko István Svájcban újra apa lesz

Kovács Koko István Svájcban újra apa lesz

A mindent megnyert bokszlegenda már Svájcban él, második gyermeküket várják feleségével.

Negyedszer is édesapa lesz Kovács Koko István. Az olimpiai bajnok ökölvívó március óta Svájcban él családjával, második feleségével Garami Katalinnal, valamint négyéves fiukkal, Zalánnal. Hamarosan azonban tovább bővül a család, erről Koko egy Facebook-bejegyzésben ír:

„5 év! 5 éve fogtam meg először a kezed, és ahelyett hogy a Kiràly Gabi búcsúmérkőzésén fagyoskodtunk volna, egy kihalt kisvendéglőben megbeszéltük az előttünk álló 40 évet.
Alig másfél évvel később már hárman voltunk kettesben, ma pedig már egy újabb csodára várunk türelmesen…”

Hírdetés

Az ökölvívó minap a Borsnak is elárult részleteket a közelgő gyermekáldásról: „Február vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik” – fogalmazott a búlvárlapnak Kovács Koko István.

„A kicsi, a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négy éves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt (Svájc) már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Jó, ha tíz szót tudok, de ez itt nem gond” – tette hozzá.

Az olimpiai bajnok ökölvívó arra is kitért, hogy szeretnék a karácsonyi ünnepeket munka nélkül, békében és szeretetben tölteni. Arra készülnek, hogy az Egyesült Államokban ünnepelnek, hogy aztán visszatérve svájci otthonukba, várhassák a kis jövevényt.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »