Kovács Béla anginális szívrohamot kapott

Kovács Béla anginális szívrohamot kapott

Frissítés: kis híján szívinfarktust kapott Kovács Béla
Ahogy arról tegnap portálunk már beszámolt, a kémvádakkal rágalmazott Kovács Béla mellkasi fájdalmakkal és egyéb panaszokkal kórházba került.

Hírdetés

A Jobbik EP-képviselője ma az Alfahírnek elmondta: lakossági fórumára tartott, út közben lett rosszul. A vizsgálat során kiderült, anginás szívproblémája van, és csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült elkerülni a szívinfarktust. A politikusra a napokban további vizsgálatok várnak.

Kovács Bélát nagyon megviselte az ellene indított rágalomhadjárat, ami kis híján szörnyű következményekkel járt. A ma kirobbant botrányokkal kapcsolatban elmondta, az egyes sajtóorgánumok által legalább százmillió forintosnak nevezett ingatlan ennek a töredékét sem éri, a Magyar Nemzet által leírt kémbotrányt pedig teljesen hiteltelennek találja. „Én lennék a szuperkém, a kiképzett KGB-ügynök pedig ennyire figyelmetlen és buta lett volna?” – kérdezte cinikusan.

Kovács Béla azt is elárulta, hogy mélységesen felháborította a média és a kormánypárti politikusok aljas vádaskodása, ezért minden egyes esetben jogi lépéseket fog tenni.

Az EP-képviselővel a holnapi nap folyamán terjedelmes interjút olvashatnak az Alfahír.hu-n – olvasható a portálon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »