Kötéllel fojthatták meg Novozánszki Fannit

Kötéllel fojthatták meg Novozánszki Fannit

A gyanúsított vezette autóban talált véres kötéllel gyilkolhatták meg a valóságshow-ból ismert Novozánszki Fannit, akinek a holttestét három hónapja hiába keresik – írja a Bors.

 

A lap szerint a járműben, amiben a lány testét szállították olyan kötelet találtak, amin három DNS is volt: Novozánszki Fannié, B. Lászlóé, és egy ismeretlen személyé.

Hírdetés

Mivel a kötelet B. László nagyapja felismerni vélte, a rendőrség mintát vesz a család férfitagjaitól. A lap szerint B. László ügyvédjét már korábban kizárták a gyilkossági ügyből, és a továbbiakban tanúként hallgatják meg. A korábban már többször emlegetett titokzatos barátnő, B. Erika neve is egyre többször felmerül az ügy kapcsán – teszi hozzá a lap.

A Novozánszki család ügyvédje a Borsnak azt mondta: „negyven darab sejt kell egy DNS kimutatásához, ami meg is van, és már azt is tudjuk, hogy a harmadik, ismeretlen DNS, egy férfié, aki nem került még a törvénnyel összeütközésbe”. Hozzátette, hogy vérnyomról a kötélen csak Novozánszki Fanni esetében lehet beszélni, a másik két DNS-t bőrhámból vagy izzadságnyomból nyerték. Az ügyvéd szerint ezzel a kötéllel fojthatták meg a lányt.

A Bors legfrissebb információi szerint a rendőrség átfésülte a B. László vezette autó GPS-jelei által mutatott területeket, és több, mint három hónap alatt, Budapesttől Veszprémig tűvé tettek minden lehetséges helyet, mindhiába. A Dunában sem keresik már nagy erőkkel a lányt, és új irányt vettek, és tettestárs után kutatnak.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »