Kőtáblát és benzinkutat kerestek a kényszerfogyókúrát tartó rezsicsökkentő-mester birtokán

Kőtáblát és benzinkutat kerestek a kényszerfogyókúrát tartó rezsicsökkentő-mester birtokán

Csütörtökön az volt a hír, hogy egy ellopott római kori kőtáblát kereshetnek Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi birtokán, a Blikk most azt írja: a NAV azért jelenhetett meg a helyszínen, mert alapos okkal azt gyanították, a rezsicsökkentők védőszentjének boldogasszonypusztai háza mellett egy külön benzinkút üzemel.

A NAV emberei arra voltak kíváncsiak, hogy a több ezer literes tartályokban milyen üzemanyagot tárolnak, ahogy arra is, Galambos honnan szerezte be azokat, s tudja-e igazolni számlával a vásárlást. A NAV-osok mintát vettek a benzinből, amit magukkal vittek, hogy szakértői vizsgálatnak vessék alá – írja a lap.

Hírdetés

A töltőállomás elsősorban arra szolgál, hogy a birtokán működő gépek üzemanyag-utánpótlása megtörténjen, csak másodsorban használják arra, hogy személygépkocsikat tankoljanak.

A zenész ügyvédje megerősítette, hogy a NAV kiszállt a boldogasszonypusztai ingatlanra. Fröhlich Krisztián hozzátette: ügyfele rosszul viseli a szerinte teljesen alaptalan és ok nélküli fogva tartást, 10 kilót adott le az elmúlt időszakban.

(HVG – Blikk nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »