Kóser kultúrcsomag

Kóser kultúrcsomag

Egy héttel ezelőtt borzalmas antiszemita támadás történt hazánkban. A hírportálok nem közölték vezető hírként, én is csak véletlenül, a szombat.org című zsidó fajvédő portál cikkéből értesültem arról, micsoda holokauszt volt augusztus 18-án, Nyíregyházán. Alig hittem a szememnek.

Mielőtt a zsidó szöveget rövid kommentár kíséretében az olvasónak átnyújtom, néhány előzetes megjegyzés szükségeltetik. Az alábbi hír nem található meg a Mazsihisz honlapján. Az alábbi hírt az Országos Sajtószolgálat (OS) adatbázisában sem sikerült megtalálnom, holott az OS tette közzé. Az alábbi hírrel tehát valami baj van. Talán nem egészen kóser.

A friss holokauszt áldozata Rosenfeld Dániel Imre, aki egyéb fontos teendői mellett a Magyar-Zsidó (!?) Szabadságharcosokért Emlékbizottság (Mazsiszem) alapítója-vezére. A Rózsaföldi urat ért támadás híre fölkerült a Mazsiszem Facebook-oldalára, de a különös szervezet honlapjára már nem (mazsiszem.hu). Nehéz itt eligazodni.

Most pedig lássuk, mit történt egy héttel ezelőtt. A megrendítő hír, ahogy a szombat.org portálon megjelent:

Aki elolvassa a fönti cikket, látja, ez bizony nem magyar, csupán magyarszerű szöveg. Nekem legjobban ez a mondat tetszik:

Tegnap kora este a Vay Ádám körúton sétált vissza a hitközségre másod magával, mikor arra lettek figyelmesek, hogy először a hátuk mögé, majd közel melléjük húzódott 5 fiatalokból álló biciklis banda.

Hírdetés

Csupán a mondat végére fókuszálok. Mit jelent az, hogy „5 fiatalokból álló biciklis banda”? Öt fiatalból állt a banda, vagy öt banda húzódott „közel melléjük” (sic!), s mind az öt banda fiatalokból verbuválódott? Jó lenne tisztázni, mert nem mindegy (ahogy az 5 helyett is jobb lenne 6-ot írni).

A következő bekezdésből megtudjuk, hogy „a zsinagógához kiérkezett tucatnyi rendőr” azonnal „hajtóvadászatot indítottak (sic!) az elkövetők ellen”. Rózsaföldi úr nem tudja egyeztetni az alanyt és állítmányt, annyira megviselte a nyírségi holokauszt.

Az áldozat szerint „ez már a 3. ilyen és ehhez hasonló neofasisztoid (sic!) zsidóellenes támadás”, majd megtudjuk, a pesti metrón is volt egy pici holokauszt. Ez kettő, de hol a harmadik, bocsánat: „3.” támadás?

A végén Rózsaföldi úr identitásáról is pontos képet kapunk: „harmad generációs holokauszt túlélő leszármazott”. Szép ez, ugye? magyarba ojtott jiddis nyelven vallani.

Végére marad a csattanó. Rózsaföldi úr „kóser kultúrcsomagot” készít elő „az egymás iránti gyűlölködés ellen”. „Kóser kultúrcsomag”? Az meg mi a fene? Nagyon kíváncsivá tett, Dániel úr, goji türelmetlenséggel várom a kóser ajándékot.

A szöveg zárása viszont nagyon megdöbbentett. Rózsaföldink „egymás iránti gyűlölködés”-t említ. A gyűlölködés kölcsönös? Tehát zsidó is gyűlöli a gojt, a magyart? Nem, ez nem lehet. Dániel úr, maga téved, vagy ami még ijesztőbb, holót tagad. Csak a goj gyűlöli a zsidót, fordítva ez lehetetlen. Ezt épp ön, a harmadgenerációs holofióka ne tudná?

B. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »