Kósa Lajos egy akolba került Gyurcsány Ferenccel

Kósa Lajos egy akolba került Gyurcsány Ferenccel

A Jobbikot az elmúlt évek során tett megnyilvánulásaik alapján az alábbi személyek kívánták betiltani: Vajnai Attila, Feldmájer Péter, Kende Péter, Nyakó István, Dániel Péter, Vadai Ágnes és Gyurcsány Ferenc. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott a mai napon Kósa Lajos is – írja mai közleményében a Jobbik.

„Milyen érzés velük egy akolban aludni, velük egy vályúból enni?”

– teszi föl a költői kérdést a legerősebb ellenzéki erő.

A párt közleménye szerint Kósa csupán a Fidesz korruptságáról és vállalhatatlan ügyeiről igyekszik elterelni a figyelmet „kritikán aluli” napirend előtti felszólalásával.

„Ha Kósa Lajos nem csupán Habony Árpád hírhamisító meseújságjaiból tájékozódna, hanem valóban követné a híreket, akkor nem kerülte volna el a figyelmét a Nemzetbiztonsági Bizottsági múlt heti ülésének megállapítása, mely szerint az – okiratokkal, anyakönyvekkel igazoltan – Áder János hozzátartozói által vezetett MNAparlamenti párttal nem áll kapcsolatban’.”

Hírdetés

– folytatódik a közlemény.

A párt szerint Kósa figyelmét az is elkerülte, hogy az iráni nagykövetség fogadásán, amelyen Győrkös fia is jelen volt, számos fideszes képviselő is megjelent. A Jobbik szerint ezért nyilvánvaló, hogy a kormánypárti politikus

„ugyanazon hazug, ócska forgatókönyv alapján mondta el napirend előtti hozzászólását, amelyből a Habony Művek is ‘dolgozik'”.

A vezető ellenzéki párt szerint Rogán Antal bizalmasának és Soros György bankárának közelmúltbeli találkozója lehet a válasz arra a kérdésre, hogy miként keveredett Kósa a fentebb felsorolt társaságba.

„A Jobbik a korrupciót fogja megszüntetni, amelynek járulékos eleme a korrupt fideszes politikusok kemény elszámoltatása lesz”

– zárul a közlemény.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »