Kósa: Kicsit drága tréfa Falus visszalépése

Kósa: Kicsit drága tréfa Falus visszalépése

Jól átverték a baloldali kis pártok a fővárosi választókat – így reagált a Fidesz ügyvezető alelnöke Falus Ferenc visszalépésére.

Kósa Lajos kicsit drága tréfának nevezte a történteket. A politikus hangsúlyozta: a kormánypártok viszont valós és komoly problémákkal szeretnének foglalkozni. Éppen ezért a jövőben átvállalnák a pályázatokhoz szükséges önrészt az önkormányzatoktól. Kósa Lajos beszélt arról is, hogy az ellenzéknek a települések fejlesztési lehetőségeire kellene koncentrálnia, nem pedig arra, hogy az ellenállás bástyáiként saját céljaira használja a helyi önkormányzatokat. A riporter Pelyach Gergely.

Hírdetés

Bokros Lajos javára visszalép hétfőn a főpolgármester-jelöltségtől Falus Ferenc – értesült vasárnap este több hírforrás. Bokrost hétfő reggelre hivatalosan is támogatásáról biztosította Magyar György, valamint a Demokratikus Koalíció is. Schiffer már Bokrossal foglalkozik.

Az Index értesülése szerint Bokros a következő két hétben a lehető legtöbb ellenzéki polgármesterjelölttel együtt mutatkozik majd, a végén pedig közös kampányzáró lesz. Sőt, a baloldali kis pártok vezetői már a hétfői bejelentésen is ott állnak majd mögötte.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »