Korrupciós ügyeket leplezett le – megpróbálták eltenni láb alól a dunakeszi Jobbik elnökét?

Korrupciós ügyeket leplezett le – megpróbálták eltenni láb alól a dunakeszi Jobbik elnökét?

Varga Zoltán Péter, a legnagyobb ellenzéki párt dunakeszi elnökének autóját megrongálták, annak üzemanyag-vezetékét két helyen megfúrták, csak a véletlenen múlott, hogy nem történt baleset és tragédia – mindezt az érintett közölte keddi, Volner Jánossal, a Jobbik alelnökével közösen megtartott sajtótájékoztatóján.

A politikában töltött tizenhárom évem alatt még soha nem találkoztam hasonló esettel – hangsúlyozta Varga Zoltán Péter, majd hozzátette: az által és családtagjai által is használt gépkocsi üzemanyag csövét valaki két helyen is megrongálta, ezzel pedig közvetlen életveszélyt idézett elő. Ezt a szakeberek véleménye is megerősíti.

Varga Zoltán Péter kitért arra, hogy jelenlegi is aktívan részt vesz Dunakeszi és a környező települések közéletében. Az utóbbi időben pedig számos, korrupciós ügyben feljelentést is tett, példaként a fóti brókerbotrányt, és a Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítvány kétmilliárdos ügyét említette. Ebben az ügyben legutóbb múlt héten kérte a nyomozás kiterjesztését.

Mint mondta, magánélete békés, így azt feltételezi, hogy az eset közéleti tevékenységével állhat összefüggésben.

Volner János úgy látja: a korrupciós ügyek érintettjei mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a visszaélések leleplezőit megfélemlítsék, még attól sem riadnak vissza, hogy gépkocsik üzemanyag-vezetékét megfúrják. A Jobbik alelnöke szerint nincs olyan fenyegetés, ami elriasztaná őket a korrupció feltárásától és az elszámoltatástól.

Hírdetés

Fénykép: illusztráció


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »