Korózs Lajos díj Dobrev Klárának

Annak megállapítása, hogy a baloldal nemcsak átértelmezi, hanem meg is hamisítja a múltat mindenféle skrupulus nélkül, ma már közhelyszámba megy. Viszont a szorgalmas és gátlástalan baloldaliak nemcsak a múltat, a jelent is meghamisítják.

Többek között kamuvideók gyártásával.

Emlékezetes a 2014-es választások előtti bajai eset, amikor a Fideszt próbálták meg a szavazatvásárlás rágalmával besározni egy megrendezett jelenet felvételével, melyen cigányok a Hupikék Törpikék kártyákkal játszadozva arról beszélgetnek egymás között, hogy miképpen vesztegetik meg őket szavazataikért cserébe. 

https://www.youtube.com/watch?v=3jXDQzgVmVk

A forgatás egyik szervezője a rendőrségen azzal próbált védekezni, hogy a produkciót az MSZP-ből rendelték meg, de mindössze egy „oktatófilmet” kértek tőle, amely bemutatja, hogy milyen módon követ el választási csalást a Fidesz. A hamisítást hamar leleplezték. Az eset kapcsán lemondott a HVG akkori főszerkesztője, Gavra Gábor, valamint az MSZP kommunikációs igazgatója, Déri Balázs.

Emlékezetes a tavalyi, Korózs Lajos MSZP-s képviselőhöz köthető eset is. A szocialista politikus egy krónikus hazudozót, Németh Athina „álmentőst” interjúvolta meg, aki mindenféle légből kapott rémtörténettel borzolta a kedélyeket a járvány kezdetén. 

Ugyanezeket a rágalmakat egyébként Párbeszéd képviselője, Szabó Tímea a parlamentben is előadta. Sem Korózs, sem Szabó Tímea nem mondott le, tovább mérgezik mindketten a politikai légkört.

Hírdetés

Lásd ehhez:

https://www.youtube.com/watch?v=lXSXFM56jQ8

Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő, a KDNP frakció szóvivője tavaly decemberben Korózs Lajos-díjat alapított, amit azon ellenzéki politikusoknak adományoz alkalmanként, akik a legnagyobbat hazudják a járvány elleni védekezés kapcsán. Eddig Szabó Tímea, Hadházy Ákos parlamenti képviselők, valamint a kínai vakcinát betiltani akaró DK kapta meg a díjat.

A legújabb díjazott Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt Európai parlamenti képviselője, aki, miként az indoklásban áll „maszk nélkül turnézta végig az országot, akár meg is fertőzhetett másokat, és betegen is csak a kormányt és a szakembereket támadta.”

Dobrev egyébként szintén krónikus hazudozó. Megítélésem szerint ő tartja a magyar politikai hazugság-rekordot, amit a 2018-as választási kampányban állított fel azzal a kijelentésével, hogy nem léteznek bevándorláspárti politikusok és politikai erők az Európai Unióban. Miközben a valóság az, hogy nemcsak léteznek, de ők irányítják ma szinte az egész kontinenst, uralják az Európai Parlamentet, a Bizottságot, a sajtót és a közösségi médiát.

 

Borbély Zsolt Attila

 

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »