Koronavírus: Minek az utcára katona?- Itt a válasz a kak@keverőknek és a pánikkeltőknek!

Kedves “civil” Állampolgárok!

Mélységesen szégyenteljes az a tévhit, ami a Honvédeinkről, a COVID-19-el kapcsolatos munkásságukban terjeng.
Több facebookos csoportban is beindult a rémhírgyártás, és az államvezetés ellen irányuló hadjárat.
A ” Minek az utcára a Katona?” – “Minek van náluk gépfegyver?” – ” Orbán, fegyveres diktatúrára készül?” című megosztások a ” Gépfegyverrel akarnak vírusra vadászni?” hatásvadász irományok, a nemzet szégyenei, mélységes tudatlanságról árulkodnak, és mindemellett szándékosan félrevezetik a civil lakosságot!

Először is, kezdjük ott, hogy miért van a Katonánál GÉPKARABÉLY?
A gépkarabély a Katona egyéni védelmi eszköze! Azzal kel, azzal fekszik, – ha kivezénylik, ugyan úgy hozzátartozik, mint bármelyik testrésze. Nélküle SEHOVA nem mehet!
Ugyan olyan alapvető felszerelése, mint a Rendőr járőrnek a kézi lőfegyver, és a bilincs. Azokat még sem reklamálja senki.
A Katona, fegyverrel a hátán hajt végre minden feladatot! Különleges esetekben, mentesítést -könnyítést kaphat ez alól, mint például az árvíz elleni védekezésnél, az árvízvédelmi erősítések során végrehajtott munkálatoknál, de jelen esetben, úgynevezett Veszélyhelyzet, – Különleges jogrend került kihirdetésre, és az van érvényben, – ami magában foglalja a Katonák feladatait is, ami a gépkarabély egyértelmű viselését kötelezővé teszi.

” Minek az utcára Katona?”

Hazánk Honvédei rendfenntartási és tanácsadói szolgálatokat látnak el. A rendfenntartás egyik alapvető sajátossága, a JELENLÉT, mely már alapból meggátolja a bűnöző személyek cselekményeinek kibontakozását, meggátolja a szabálysértések csoportos kialakulását, és a jogkövető állampolgárokban ezáltal nyugalmat kelt.
Honvédeink segítik a Rendőrség munkáját! – Is!
Az esetlegesen kihirdetésre, – elrendelésre kerülő jogrendi szigorítások életbelépésekor, elvégzik annak végrehajtását- betartatását! De,annak esetleges életbelépéséig, semmi mást nem tesznek, mint jelenlétükkel biztosítják a rendet, az állampolgárokat a jelenlétükkel ösztönzik jogkövető magatartásra, és segítik az alapvető szükségleteikhez történő hozzájutásukat azzal, hogy például ellenőrzik – és betartatják, a vásárlások időrendi korlátozásait, – is.

Idézem a Katonai eskünk szövegének részletét:
” Magyarország függetlenségét, az ÁLLAMPOLGÁROK JOGAIT és szabadságát bátran, a törvények betartásával és BETARTATÁSÁVAL, a rámbízott honvédek és fegyverek erejével, életem árán is megvédem! “

Mit jelent ez, jelen esetben civilre lefordítva?

Hírdetés

Az állampolgárok jogait betartatni!
Joga van valakinek 9:00 – 12:00 – ig terjedő időszakban vásárolni, és ezt a Katonák biztosítani fogják azzal, hogy ebben az időszakban, csak a kijelölt korosztály vásárolhat, – ezen kívüli időszakban, pedig a másik korosztályok.

Sajnálatos tény, hogy hazánkban a Katonák jelenléte ellenszenvet, – a média irányított és hazug álújságíróinak köszönhetően félelmet kelt egyes állampolgárokban.
Sajnálatos tény, hogy az állampolgárok nem ismerik a Katonák alapvető, – civilekhez kapcsolódó feladatait.
Sajnálatos tény, hogy az állampolgárok nem ismerik a Különleges jogrendhez tartozó intézkedéseket, – ezért az egyik vagy másik párthoz tartozó, és onnan fizetett- irányított médiumok, azt szeretnék elhitetni a lakossággal, ami teljes mértékben valótlan!

Az, hogy a magyar lakosság tekintetében, még nem volt szükség ilyen jogrend elrendelésére több esetben, és nem kellett a Katonákkal közösen, életvitelszerűen együtt a közösségi tereken léteznie, ez rendkívül szerencsés, – de, mint látszik, ezért kelt(het) félelmet egyesekben, akiknek vagy hiányos a tájékozottságuk, vagy valótlan hírterjesztők rémhíreivel szembesülnek.

Más országokban a Katonai jelenlét, nem hogy megvetett, hanem egyenesen ELVÁRT! A civil lakosság, elvárja, hogy az utcán legyenek a Katonák, és a jelenlétükkel tántorítsák el, egy esetleges bűncselekmény elkövetőit a végrehajtástól! Sajnos a terrorizmus európai megjelenésekor szembesülhetett ezzel mindenki. A Katonaság alapvető feladatai közé tartozik a rendfenntartás épp úgy, mint a veszélyhelyzetekben vagy szükségállapotokban a teljes körűen kivitelezett szakmunka és a kölcsönös segítség, – és élőerő nyújtása a rendfenntartó vagy katasztrófavédelmi szerveknek -szervezeteknek!
Más országokban ezért is van Nemzeti Gárda, ami kivezényelhető akár katasztrófa sújtotta övezetekbe, ahol a speciális alakulatok a kitűnő szaktudásuknak és a feladatok elvégzéséhez szükséges gépekkel is rendelkeznek, megfelelően, hatékonyan és eredményesen tudják segíteni a társszervezetek munkáját! Rengeteg ilyet hallhat a kedves állampolgár, akár az amerikai kontinens tornádóit, hurrikánjait és az utána hagyott, elpusztított területeket tekintve.
A Nemzeti Gárda őrzi a lakosság megmaradt vagyonát a fosztogatóktól, a Nemzeti Gárda különleges alakulatainak felszerelései mentik az életeket!
Meg is becsülik őket. A boltokban árengedménnyel, vagy ingyen vásárolhatnak, a sporteseményeken először őket köszöntik, a civil lakosság körében köztiszteletnek örvendenek, és bárhova mennek a világban, megköszönik a munkájukat, szolgálatukat, hivatásukat!
“Thank you for your service!’ …

Itthon a mi Honvédeink látják el ezeket a feladatokat!
Őrzik a lakosság nyugalmát, vagyonát, és minden alapvető jogát, ami megilleti őket! A mi Honvédeink különleges alakulatai végeznek olyan feladatokat, amikre kiképezték őket, –
szállítanak, fertőzésektől mentesítenek, éppúgy, mint építenek tábori kórházakat, vagy épp a jelenlétükkel tartják fenn a közrendet, és ugyan így fogják a lakosság igényeit kiszolgálni, ha fertőtlenítésre kerül a sor, vagy víztisztító állomások telepítése lenne szükséges.
Ugyan ezen Katonák fogják meggátolni a fertőző személyek karantén elhagyást, vagy az esetlegesen kihirdetésre kerülő, lakhelyelhagyási vagy kijárási tilalom betartatását, de ők lesznek azok a Katonák, akik szükség esetén elszállítják polgártársaink holttesteit is, amikor már senki más nem teheti meg ..
Ez, a “húszonpárezer” személy, mind Szakember! – aki
akár az élete árán is végrehajtja azt a feladatot!
Támogassuk őket, és ne dőljünk be a hamis propagandának!

Sajben János
Az MH. 32 Bp ÖDE volt kiképzője

Magyar Tudat Nemzeti Hírportál

The post Koronavírus: Minek az utcára katona?- Itt a válasz a kak@keverőknek és a pánikkeltőknek! appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »