Koronavírus- Eközben Romániában zajlik az élet

Ludovic Orban ” A járvány egész Romániát érintette, sokkal rosszabb, mint a vészhelyzetben volt!

” Aki elhagyja a karantént, annak legalább 5 éves büntetett előélete lesz ”

” Karanténba zárjuk a területeket és megyéket, országszerte ahol kitörnek a járványok, remélem nem csökkentjük a szükségállapotot. Vörös karantén helyszíneken vagy területeken a polgárok 14 napig nem hagyhatják el a házat. A sárga karantén helyszíneken és területeken a polgárok csak fontos okokból, és kizárólag azon belül hagyják el otthonukat, ahol élnek. A piros és sárga területeken a teraszok és a parkok zárva lesznek a karantén időszakában.

” Úgy döntöttünk, hogy Argeș megyében maszkot zárt helyen és szabadban viselni kötelező, és ezt nemcsak az Iași önkormányzatra, hanem az egész Iasi megyére is kiterjesztjük!

Gondolunk a Galați és Braila megyék karanténjára és Timiș megyéjének néhány területére.

Mozgósítani fogjuk a fegyveres erőket is, hogy Románia polgárai biztonságban legyenek otthonaikban.

” Aki elhagyja a falut, a karantén területét, vagy az otthont, szükség esetén börtönbüntetéssel büntetendő bűnügyi előéletet kap ”

Hírdetés

” Egyre inkább azon gondolkodunk, hogy maszkot viseljünk a szabad levegőn az egész országban a romániai polgárok egészségének és életének védelme érdekében “.

” A maszk kötelező lesz addig, amíg a koronavírus elleni vakcina megjelenik “.

A román kormánynak a legfontosabb a románok egészsége és élete.

Ez normális élet?

Ez minden jogod megfosztása……

Fejős Tünde-Mónika

Magyar Tudat

The post Koronavírus- Eközben Romániában zajlik az élet appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Orbán Viktor kormányzása alatt 15 román miniszterelnököt fogyasztott el Van-e bárki, akit lázba tud hozni, hogy megbukott a román…Koronavírus: A német belügyminiszter visszautasította Angela Merkel kézfogását Seehofer vasárnap tájékoztatta a német médiát arról, hogy óvintézkedésként abbahagyta…Az USA hírszerzés már novemberben átadta a koronavírusról szóló figyelmeztetést Tel-Avivnak és a NATO-nak Az amerikai hírszerzés már korábban, novemberben átadta a koronavírusról szóló…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »