Korda György csalódott szoci polgármesterében

Korda György csalódott szoci polgármesterében

Korda György slágerénekest interjúvolta meg a 24.hu. A beszélgetés során a járvány is szóba kerül, amit az énekes házaspár lakása mélyén vészelt át. Csak a napokban léptek ki az utcára.

Ennek kapcsán hozta szóba Korda György a II. kerület régi és októberben megválasztott szoci polgármester között megtapasztalt különbséget.

Részlet az interjúból:

„Korda György: A régi polgármesterünk itt a második kerületben, doktor Láng Zsolt, minden születésnapomra, névnapomra, karácsonyra, kulturális megmozdulásra levelet és valami kedves apróságot küldött nekünk, törődött a lelkünkkel. A mostani viszont, aki tavaly óta van, nem tudom a nevét, a karantén alatt egyetlen telefont meg nem eresztett!

Riporter: Őrsi Gergely.

Hírdetés

Korda György: Félreértés ne essék, nem kell tőle egy szelet vajas kenyér sem, de mégiscsak ötven éve itt lakom, itt fizetem az adót, mint a köles. Legalább annyit kéne, hogy „jó napot, Korda úr, én vagyok a maga polgármestere, nincs szükségük egy gyógyszerre, valamire?”. Ennyi csak nem tenné tönkre a költségvetést! Vészhelyzetben nemcsak Budapest díszpolgárának jár az érdeklődés, hanem bármelyik egyszerű vállalkozónak. Csak kell a lelkednek, hogy a kerület vezetője megerősíti: létezel, gondolunk rád.”

Nem gondolnak. Kedves II. kerületiek és nemcsak ők. Így jártak. Ha nem vagyunk feledékenyek, lesz mód javítani.

Horváth K. József – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »