Korábbi vezető amerikai zsidó politikus: négyezer palesztin gyermek megölése még nem elég!

Stuart Seldowitz, korábban öt amerikai elnök idején is vezető beosztású zsidó kormányzati tisztségviselő a Hamász és Izrael közti háborút ürügyként használva New Yorkban két héten keresztül zaklatott egy arab élelmiszerárust. A zaklatást rögzítő videón az hallható, hogy Seldowitz az egyébként már Amerikában született árust leterroristázza, s többi között azt mondja neki: az izraeli hadsereg által a Gázai övezetben megölt négyezer palesztin gyermek még nem elég – írja a New York Post. (Azóta ezt már túl is teljesítették a sztahanovista mészárosok: mára közel ötezerre emelkedett a Gázai övezetben megölt gyermekek száma, és rengetegen vannak még a romok alatt, többnyire holtan – a szerk.)

Az izraeli hászbárá-propaganda előszeretettel szokta állítani, hogy a korábbi amerikai elnök, a demokrata párti Barack Obama Izrael-ellenes, mi több, antiszemita politikát folytatott. Hogy ez mennyire nem igaz, arra jó példa Stuart Seldowitz két héttel ezelőtti New York-i esete. Pontosabban az, hogy a zsidó Seldowitz Obama elnöksége idején a Nemzetbiztonsági Tanács Dél-Ázsiai részlegének ügyvezető igazgatója, s 1999 és 2003 között pedig a Külügyminisztérium Izraeli és Palesztin Ügyek Hivatalának igazgatóhelyettese lehetett. Magyarán, az „antiszemita” Obama is, mint minden eddigi amerikai elnök, Seldowitz esetében is kecskére bízta a káposztát.

Nos, ez a derék Seldowitz két héttel ezelőtt New York Manhattan kerületében, az utcán kiszúrt magának egy láthatóan arab kinézetű mozgó élelmiszerárust, s a mellékelt videó tanúsága szerint többször is visszatért hozzá, és különféle témákat felemlítve folyamatosan provokálta.

Az egyiptomi bevándorló szülők már Amerikában született gyermekét a zsidó elkezdte terroristázni, szidalmazni, s egy ízben telefonjával le is fényképezte, majd ez a beszélgetés zajlott le köztük:

– Az egyiptomi muhábárátnak (titkosszolgálat – H. J. ) kell a fényképed. Tudod, mi az a muhábárát?
– Nem tudom, nem beszélek angolul.
– Az egyiptomi muhábárát lefogja majd a szüleidet. Apád örül annak, hogy vannak körmei? Nos, a muhábárát egyenként tépkedi majd le az apád körmeit. (Nálunk is volt egy ilyen körömletépő, ávós zsidó, a „körmös Bauer” – H. J.).

Hírdetés

Majd áttérve az izraeli hadsereg jelenleg is zajló Gázai övezetbeli irtóhadjáratára, az Obama-kormány által magas lóra ültetett zsidó és az élelmiszerárus között ez a párbeszéd hangzott el:

– Te is támogatod a kisgyermekek megölését – célzott Seldowitz a Hamász október 7-ei behatolásakor megölt izraeli gyermekek esetére.
– Te ölsz gyermekeket, nem én. Menj innen! – mondta az árus.
– Én nem öltem gyermekeket. De ha megöltünk is négyezer palesztin gyermeket, ez még mindig nem elég – mondta az Obama-kormányzat egykori magas beosztású zsidó tisztviselője.
this man is continuing to berate and harass the halal cart vendor. He ends the video with “if we killed 4,000 palestinian kids? It wasn’t enough”. pic.twitter.com/yhu4HSvIEZ

— Layla 🪬 (@itslaylas) November 21, 2023

A Gotham Government Relations nevű cég, ahol Seldowitz egészen mostanáig tanácsadóként dolgozott, bejelentette, hogy az alkalmazottjuk megdöbbentő viselkedéséről készült videófelvételek elterjedése után többet nem tartanak igényt a munkájára.

„A videón hallható aljas, rasszista megnyilatkozásai nem egyeztethetők össze a cégünknél alkalmazott normák méltóságával” – áll a cég közleményében.

Az ír katolikus felmenőkkel bíró Kathy Hochul, New York állam kormányzója pedig így vélekedett Seldowitzról: „Ez a megnyilvánulás gyűlölködő, undorító és elfogadhatatlan. Az ilyen aljas retorikának nincs helye New Yorkban, és a leghatározottabban elítéljük.”

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »