Korábbi német sztárja perelte be a Győri Audi ETO-t

Korábbi német sztárja perelte be a Győri Audi ETO-t

Pert indított Susann Müller a Győri Audi ETO KC ellen, mert szerinte jogtalanul mondták fel érvényes szerződését 2015 áprilisában – írja a Kisalföld.

A hétfői tárgyaláson egyelőre annyi derült ki, hogy a győriek spanyol vezetőedzője sikertelenül próbálta motiválni a válogatott játékost a szkopjei vereséget követően, aki hagyott csapott-papot és visszautazott Németországba.

Hírdetés

Ambros Martín is beidézték a tárgyalásra, aki elmondta, hogyan látja az esetet. Az edző több négyszemközti beszélgetést követően a csapat előtt kritizálta Susann Müller hozzáállását, és elmondta, hogy többet nem fog kivételezni vele, hanem elvárja, hogy tegye félre egyéni érdekeit. Martín bízott benne, hogy a német kézilabdázó teljesíti kérését.

„Ezzel szemben Müller leült a padra, levette a cipőjét, s az edző úgy értékelte, hogy cserbenhagyta a csapatát. A másnapi edzésre sem ment el ezután. Volt még ezek után egy SMS-váltás Martín és Müller között, aztán a játékos elment Németországba, úgy érezte ugyanis, hazai orvosra van szüksége. Alperes és felperes nyilván másképp látja, hogy ez végleges búcsút is jelentett-e. Az ETO szerint igen” – írja a Kisalföld.hu.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »