Korábban Trianon-felvonuláson szólalt fel és gázsprét osztott a migránsok ellen – ma pedig a balliberális moslék jelöltje

Korábban Trianon-felvonuláson szólalt fel és gázsprét osztott a migránsok ellen – ma pedig a balliberális moslék jelöltje

Kálló Gergely indulhat a jövő év elején esedékes időközi országgyűlési választáson Dunaújvárosban, beállt mögé az összes ellenzéki párt. A várost is magában foglaló választókörzetben azért kell majd voksolást tartani, mert a korábban ott győztes jobbikos Pintér Tamás időközben Dunaújváros polgármestere lett. Az időközi választást egyébként jövő év február 16-án tartják meg – írja a Magyar Hang.

Hírdetés

Pintér Tamás a jelöltet bemutató sajtótájékoztatón elmondta, hogy Kálló Gergely a kabinetfőnöke. Beállt mögé a teljes ellenzéki összefogás, a helyi Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum is. (Szép életút, korábban még a Trianon-felvonulás egyik szónoka volt, illetve gázsprét osztott a bécsi nőknek az erőszaktevő betolakodók ellen, hogy csak két példát említsünk – a szerk.)

Kálló Gergely azt mondta, 2008 óta tagja a Jobbiknak, 2011 óta dolgozik a magyar Országgyűlésben, Pintér Tamás munkáját 2016 óta segíti. Hangsúlyozta, alázattal és szorgalommal dolgozik majd az ott élőkért, ahogy azt eddig is láthatták tőle az emberek.

A Jobbik országgyűlési frakciójából még Mirkóczki Ádámból is polgármester lett, ő is inkább a városvezetést választotta a parlamenti munka helyett. Mivel azonban nem egyéniben, hanem listáról jutott be korábban az Országgyűlésbe, így saját pártja választhatta ki utódját, aki Dudás Róbert lett.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »