Kopik a bízalmam a nőkben – amblok az összesben

Kopik a bízalmam a nőkben – amblok az összesben

Épp nézem a Disney új sorozatát az Ahsokát, és nem tudom nem észrevenni, hogy a vezető szerepekben nők vannak, a z utolsó vonósugárkezelő is nő, a férfiak csak okvetetlenkednek, mint az öreg százados, akit a női tábornok simán leint, holott az alárendeltje csak segíteni akar.

A Facebook folyton az Igazinő bejegyzéseivel bombáz, ahol persze a női öntudatot fényezik, és naná, hogy épp ma egy miattunk úgy összersségében bocsánatkérő és egyben minden férfit jól leb…szó cikket hozott össze egyik férfitársunk. És baszki, a nők javarésze ezt szó nélkül tűri!

Emlékszem még, mikor Vass Virág lett a Nők Lapja főszerkesztője. Nem sokkal előtte írta egy cikkében, hogy Istenbizony mennyire szereti a férfiakat. Aztán valahogy férfibarát cikkek mégsem jelentek meg náluk. Az Apák Napjáról nem képesek megemlékezni, holott Anyák Napját ünneplik. Szülőség, gondolná az ember, mégiscsak összetart minket, férfiakat és nőket. Férfinapról nem írnak, oké, biztos sértené az olvasóikat, vagy mittudomén. De Apák Napjáról se…

Az Afrikából menekült fiatal nő, akit az apja terrorizált és a  vallási szektából kitört nő élményei, akit még a menstruációra sem készítettek fel, az persze címlapot kapott.

Ami a Netflixen megy férfibántás, lekicsinylés, satöbbi terén, ide sem írom. Mert már megnézni sem merem. Fiaimtól hallok közben ezt-azt. Film, amiben a nők uralkodnak, de valami eszméletlenül a férfiakon, akiket a kihalás is fenyeget… és a film legvégén jelenik meg valami halvány remény, hogy minden rendbejöhet, de olyan halvány, hogy szerintem a nézőszám növeléséért tették csak be, kötelező heppiendnek.

Hírdetés

Orbán Viktor ismét kijelentette, hogy az anyákra kell alapozni a családpolitikát. Valahogy nem látom ebben az apák és az apaság megbecsülését. Kövezzenek meg érte.

De nem ez a legnagyobb baj, hanem hogy a nők HATALMAS többsége emellett szó nélkül elmegy. Mindemellett.

Évekkel ezelőtt volt a “Nők a feminizmus ellen” formáció. Azonnal szenzáció lett, Nők Lapja, Demokrata nem is tudom még ki interjúvolta meg őket. Na végre, gondolhatta volna az ember, megmutatják azt a híres női erőt, és kivételesen a férfiakért is, valamint a családokért, a férfiak és nők együttműködéséért. Japersze, éltek talán három hónapig?

Nem tudom, ez csak az én véleménybuborékom? Adja az Isten, hogy így legyen. Kezdek nagyon megkeseredni.

Oppá, a Barbie-ról nem is írtam ehelyt, no persze, arról volt külön cikkem is. És állítólag sok nő a film hatására szakított a párjával, vagyis éljen, meg van mentve a világ! A film hatására, amiben egyetlen épkézláb férfit sem lehetett találni. Mennyire hiteles már.

Kedves nők! Mentsetek meg engem! Tényleg jó nektek ez a sok férfiszapulás ami ömlik ránk? Vagy miért hallgattok?


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »