Könyvbemutató Esztergomban – Idézzük fel közösen Ferenc pápa budapesti útját és a NEK-et

Könyvbemutató Esztergomban – Idézzük fel közösen Ferenc pápa budapesti útját és a NEK-et

A Pannonhalmi Főapátság Bencés Kiadó és a Magyar Kurír, 2021. december 9-én, csütörtökön, 17 órakor Esztergomban, a Keresztény Múzeumban mutatja be Az evangélium szabadságában éljetek! – Ferenc pápa beszédei budapesti és szlovákiai látogatásán és a Jöjjetek és lássátok! – A budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a képek tükrében című új kötetit.

A megjelenteket Kontsek Ildikó, múzeumigazgató köszönti. A köteteket bemutatják: Dejcsics Konrád OSB, a Pannonhalmi Főapátság kulturális igazgatója, Kuzmányi István, a Magyar Kurír igazgató-főszerkesztője.

A könyvbemutatót Ott voltam a pápai gépen – A 34. apostoli út belső nézetben címmel vetített előadás zárja.

A kötetek a helyszínen kedvezményes áron megvásárolhatók. A rendezvényen a hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően szájmaszk viselése kötelező. Helyszín: Keresztény Múzeum (Esztergom, Mindszenty tér 2.).

Hírdetés

Az evangélium szabadságában éljetek! – Ferenc pápa beszédei budapesti és szlovákiai látogatásán címmel, a Bencés Kiadó és a Magyar Kurír gondozásában megjelent kötet segítségével visszatekinthetünk a Szentatya szeptember 12–15. közötti, 34. nemzetközi apostoli útjára.

A kötethez Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke és Stanislav Zvolenský pozsonyi érsek, a Szlovák Püspöki Konferencia (KBS) elnöke írt ajánlást. A könyvhöz előszót Kuzmányi István, Magyar Kurír főszerkesztője írt, aki az apostoli úton a sajtódelegáció tagjaként elkísérhette a Szentatyát.

A Jöjjetek és lássátok! – A budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a képek tükrében című fotókönyv 197 fénykép segítségével röpít vissza a kongresszus hetébe, mutatja meg a 2021. szeptember 5. és 12. között zajló eseményeket.

A Magyar Kurír gondozásában megjelent kötet a szerkesztőség két fotósa, Merényi Zita és Lambert Attila által készített felvételek gyűjteményét tartalmazza, melyek

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »