Kontinensfoglaló erőszakolt meg egy fiatal lányt Dániában – és az européereknek még ez sem elég

Előző hétvégén egy 24 éves iráni betolakodó megerőszakolt egy 19 éves lányt Dániában. Tettéért hétfőn állt bíróság elé. Otthon, Iránban már vinnék is a darura, és nyilvánosan felakasztanák. De ez nem Irán, itt mindent lehet. Persze, csak akkor, ha valamilyen „kisebbséghez” tartozik.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Az eset Haderslevben történt a hétvégén. Korábban már érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy ugyan itt egy nőt szexuálisan zaklatott egy migránst.

A férfi az országban található 80 menekültcentrum közül Beredskabscenter Haderslevban volt elszállásolva. A hétfői tárgyalás zárt ajtók mögött folyt. A migráns az erőszakot egy iskola épületében követte el.

Hírdetés

Egy helyi lakos értesített minket arról, hogy aggasztó hangokat, sikítást hall az iskolából. Gyorsan rendőröket küldtünk a helyszínre. Amikor odaérkeztek egy sokkos állapotban lévő lányt láttak kisétálni az iskolából.”
– mondta Anders Hansen, a rendőrség szóvivője.

A férfi még az eset után is a helyszínen tartózkodott, ezért amikor a rendőrök megérkeztek még mindig ott találták a migránst. Majdnem rajtakaptuk őt az aktus alatt, épp hogy lemaradtunk. Amikor megérkeztünk még ott állt és épp akkor húzta fel a cipzárját.” – folytatta Hansen

A 19 éves áldozatot a legközelebbi kórházba szállították, ahol megerősítették, hogy megerőszakolták a lányt. A 24 éves migránst egyelőre előzetes letartóztatásba helyezték, amíg a rendőrség tovább nyomoz.

(The Local)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »