Kommunista Kiáltvány

Kommunista Kiáltvány

133 napról száz év után – A Tanácsköztársaság emlékezete - Ujkor.hu

Egyedül a Fidesz-csicskák pénztárcái nem látták kárát a 2020-as évnek. Idén a magyar emberek élete és megélhetése is komoly veszélybe került Orbán bandája miatt. Mutatjuk a legnagyobb bűneiket!

A koronavírus-járvány az idei év legnagyobb csapása, a vírus elleni védekezés sikerét pedig emberéletekben mérik. A Fidesz bűnei és felkészületlenség miatt az év utolsó napjaiban naponta 150-200 magyar ember hal meg a járvány következtében. A 9 ezer magyar ember halála egyértelműen a Fidesz kormány alkalmatlanságának a legfőbb jele és a legnagyobb bűne is 10 év alatt.

Hírdetés

A járvány miatt több százezer magyar ember veszítette el részben, vagy teljesen az állását. Az ő boldogulásuk biztosítása lett volna Orbán Viktor legfontosabb feladata idén. Ehhez képest csak néhány nagyon gyenge, látszatintézkedésre futotta a felcsúti csicska királytól. Neki most is csak a multik érdekei voltak a fontosak.

Na és persze a fideszes oligarcháké. Miközben a magyar emberek régóta nem látott nehézségekkel néztek szembe idén, Orbán a válság leple alatt iszonyatos mértékben felpörgette az ország kirablását. Legyen szó stadionépítésről, külföldi sportegyesültek támogatásáról, vagy a hotelek felújításáról, de egy MotoGP pálya is megrendelésre került 65 milliárd forintért. Két féle hír uralta az életünket, a napi halottak száma, és a Mészáros Lőrincnél landoló közpénz mennyisége.

Az ellopott pénzt pedig természetesen az Adrián és mindendféle luxusnyaralásokon költötték el, amikor pedig hazaérkeztek, a koronavírust is újra behozták az országba. Nem csak a pénztárcánkat fosztották ki, de a járvány bedurranását sem akadályozták meg. Ezt soha nem fogjuk felejteni nekik!

És persze a járvány közben sem feledkeztek meg a politikai bosszúról, sőt! Ilyenkor lehet a leghatékonyabban bosszút állni azokon az embereken, akik nem rájuk szavaztak az önkormányzati választásokon. Budapest és a megyei jogú városok is több milliárdos elvonásokkal néztek szembe, amit egyértelmű politikai bosszú volt a választási vereségért. A járvány és a válság által meggyötört embereket még ezzel is sújtották a szánalmas csicskák.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »