Kommandósok csaptak le cigány maffiózókra Szegeden – elvitték a kemény munka árán vásárolt autóikat is

Kommandósok csaptak le cigány maffiózókra Szegeden – elvitték a kemény munka árán vásárolt autóikat is

Rengeteg budapesti rendőr érkezett Szegedre hétfőn hajnalban, a készenléti rendőrség bevetési egysége, valamint a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai több helyszínen is nagyszabású akcióba kezdtek.

Az állig felfegyverzett, "kommandósnak kinéző rendőrök" az egyik móravárosi, Remény utcai, valamint egy felsővárosi, Ősz utcai ingatlant szálltak meg. Az Ősz utcából a rendőrök egy nagy értékű Porsche személygépkocsit és két BMW coupét is elszállítottak. Mindkét helyszínen zajlik a házkutatás.

Később újabb helyszíneken láttak gépfegyveres rendőröket. Az egyik Gyöngytyúk utcai szálláshely előtt is rendőrök álltak, és egy Nádas utcai kávézó elé is kivonultak. Ez utóbbi udvarán egy szlovák rendszámú Mustang Gp parkolt. Az ORFK az ügyben kora délután sajtótájékoztatót tart – írja a Délmagyar.

Helyi olvasónk úgy tudja, cigány maffiózókra és érdekeltségeikre csaptak le a rendőrök. "Olyan cigányok ezek, akik ‘kitörtek’ a gettóból, nem piti bűnözők, uzsorázók, illetve önzetlen módon segítenek hölgyeknek kijutni külföldre a testüket árulni" – írja olvasónk, hozzátéve: itt láltható a kemény munkával megkeresett pénzből vásárolt házuk.

Megjegyezte azt is, hogy az egyik puja autósüldözésbe keveredett korábban, de természetesen reggelre már szabadlábon volt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »