Kommandósok csaptak le a gyöngyösi zsarolóra

A gyanú szerint a gyöngyösi férfi több embert megfenyegetett és pénz követelt tőlük.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. R. gyöngyösi lakos ellen, aki a gyanú szerint 2014 május és 2015 szeptember között több alkalommal megfenyegetett egy helyi férfit, és nagyobb pénzösszegek átadására kényszerítette. Továbbá egy valótlan tartalmú – több millió forintról szóló – tartozás elismerő nyilatkozat aláírására is rávette – tájékoztatott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közölték: a gyanú szerint 2014 márciusában egy másik gyöngyösi férfit is megfenyegetett azzal, hogy megveri, amennyiben nem tulajdonít el részére egy kerékpárt. A férfi ennek eleget tett, majd 2015 szeptemberéig – a további bántalmazással történő fenyegetések hatására – havi rendszerességgel készpénzt adott át N. R.-nek.

Hírdetés

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Agria Közterületi Támogató Alosztály munkatársai Gyöngyös belterületén e héten kedden elfogták a bűncselekményekkel gyanúsítható 47 éves férfit.

Előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának elrendelésére.

(Heol)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »