Kőkemény bosszút esküdött Izrael ellen az Anonymous

Az Anonymous megfogadta, hogy „elektronikus holokauszttal” áll bosszút Izraelen a „palesztinok földjén elkövetett bűnökért”, és eltörli az országot a kibertérből. A támadás április 7-én indul – írta a The Independent.

A portál szerint a „hektivisták” – azaz hekker aktivisták – csoportja az elmúlt három évben már számos alkalommal célba vette az izraeli kormányzat és a katonaság oldalait.

Lesújtanak a palesztinokért

Az Anonymous üzenete Izraelnek című videóban azzal fenyegetőznek, hogy az #Op_israel fedőnevű akciójuk során agyonfertőzik a kormányzat, a katonaság és a bankok szervereit április 7-én. A videóban feltűnő öltönyös, maszkot viselő férfi elektronikus hangalámondással intéz beszédet az „ostoba cionista világnak”.

„Visszatérünk, hogy újra megbüntessünk a palesztinok földjén elkövetett bűneitekért” – hangzik el angolul, arab felirattal. „Látjuk a nem szűnő erőszakot a palesztinok ellen: a bombázásokat, a mészárlást és emberrablást, mint a legutóbbi gázai háborúban, 2014-ben.” Kijelentette: az Anonymous a külföldi országokkal ellentétben nem tűri csendben ezt, és Izrael megfizet „az emberiség elleni förtelmes bűnökért”.

Hírdetés

Eltörlik Izraelt

A videón korábbi, gázai felvételek is láthatók az Izraeli Védelmi Erők Védőél fedőnevű hadműveletéről, ez alatt a hang így folytatja: „Eltöröljük Izraelt a kibertérből, ahogy minden évben tesszük. 2015. április 7-én indul az elektronikus holokauszt!”

Az Anonymous a fiatal palesztinokat a szabadság, az ellenállás és a remény szimbólumainak nevezi, támogatást ígért, és azt üzente nekik, hogy ne adják fel soha.

Ismert, az elmúlt napokban izraeli katonák még négyéves kisgyerekeket is a falhoz állítottak, amikor éjszakai razziáik során palesztin lakásokba hatoltak be.

Kiber-elitalakulatok harcban

Amikor a nemrég újraválasztott Benjámín Netanjáhú miniszterelnökről tűnnek fel képek a haditanácsteremben, a hang a cionistákról kezd beszélni. „Ahogy az előző támadásaink során már elmondtuk, folytatjuk a kibertámadásokat, amíg a palesztinok fel nem szabadulnak.” Ígéretük szerint nem kímélik majd a honlapokat, az elektronikus eszközöket és a személyes adatokat sem. A hang az izraeli kormány fejére olvassa az emberi és nemzetközi jog nem szűnő megsértését, az illegális telepeket és a civilek leölését.

„Ez az, amiért a kiber-elitalakulataink világszerte úgy döntöttek, hogy egyesítik erőiket a palesztin népért Izrael ellen, hogy eltüntessék Izraelt a kibertérből. Április 7-én ti is meglátjátok, mit jelent az elektronikus holokauszt!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »