Kocsis Máté Karácsonyhoz irányítaná a népvándorlókat

Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester Facebook-oldalán tegnap este arról számolt be, hogy a nemrég felújított II. János Pál pápa teret teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak. Ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen – írta Kocsis.

Amint arról a Hunhír.info is beszámolt, a II. János Pál pápa tér játszóterét már kénytelenek voltak lezárni, mert a bevándorlók életszerűen a téren tartózkodva azt közösségi illemhelynek használják. A két mobil wc hamar megtelt, ezért köréjük ürítenek. Ma állítólag újabb WC-ket hoznak nekik.

Hírdetés

Kocsis közölte: határozottabb fellépésre és erőforrás-átcsoportosításra utasította a közterület-felügyelőket, és ugyanerre kérte a rendőröket is. A helyi polgárőrséget is megkérte, hogy a lehető legnagyobb létszámban legyenek jelen.

Mint ismert a PM és a többi szélliberális alakulat az elmebaj határát súrolva támogatja a „szerencsétlen” bevándorlókat a magyarokkal szemben. A polgármester beszólt zuglói kollégájának, a PM-es Karácsony Gergelynek is. „A Keleti pályaudvar közelsége miatt sok bevándorló választja ezt a teret, pedig Zugló sincs messze, ráadásul ottani kollégám, Karácsony Gergely polgármester úr mindent megad nekik: szállást, kosztot, sőt a pártja még az amúgy veszteséges fővárosi tömegközlekedést is ingyenessé tenné számukra. Majd a magyar adófizetők állják a bevándorlók helyett a számlát, szerinte. Akkor talán jobb, ha odamennek hozzá”.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »