Kocsis Máté elküldte a selyemzsinórt Gyurcsánynak

Kocsis Máté elküldte a selyemzsinórt Gyurcsánynak

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a napirend előtt az Országgyűlésben. kiemelte: Gyurcsány Ferenc felhasználja – a DK EP-listáját vezető – feleségét a saját hatalmi céljai elérésére, hogy megvalósíthassák az európai egyesült államokról szóló „lázálmot”, és „ismét ráronthassanak a magyarok nehezen kivívott szuverenitására”.

Kijelentette, a DK ugyanazt szeretné, mint a brüsszeli elit. A DK nem a magyar érdekeket képviselné Brüsszelben, hanem a brüsszeli érdekeket Magyarországon – tette hozzá.

Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc még az ülésre sem volt képes eljönni, hogy mindezt megvitathassák, de az európai egyesült államokról szóló vitát úgyis a magyarok döntik majd el az EP-választáson.

Dömötör Csaba azt mondta: a DK listája a brüsszeli bürokrácia megerősítésének programja. „A mi politikai közösségünk” viszont olyanokat küldene Brüsszelbe, akik Magyarországot képviselik ott – közölte, hozzátéve: a magyarok eldönthetik májusban, melyik utat támogatják.

Hírdetés

A kormány tájékoztató kampányáról közölte: a bizottság tervei fokoznák a bevándorlást, aminek beláthatatlanok a következményei. Ezért ragaszkodnak az őszinte párbeszédhez, még ha ez heves vitákkal is jár – mondta.

MTI – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »