Klubrádió a Csíki Sörről ma: „A sörivók szerint ihatatlan”

Klubrádió a Csíki Sörről ma: „A sörivók szerint ihatatlan”

A Hetes Stúdióban Bolgár György, Dési János, stb. beszélik meg a heti ügyeket.

Herskovits Eszter (168  Óra) ebben kijelentette /lásd a Klubrádió archívuma 15.58:54-kor kezdődő részét (http://www.klubradio.hu/bview.php?bid=archiv_n) 25:10-től/, hogy a Csíki Sör „a sörivók szerint ihatatlan.

/Mellékesen: a Heineken ritka ócska műsör, szemben a kézműves Csíki Sörrel./

Ugyanez a beszélő azt állította, hogy a Heineken-en a vörös csillag „százezer éve ott van”.

Ennek ellenkezőjéről lásd az alábbi  bizonyítékot, azaz arról az időszakról, amikor azt eltávolították:

A linkre kattintva láthatjuk az 1995-ös Rugby World Cup döntőjét  (Dél-Afrika – Új-Zéland), a 3 perc 54 mp-nél, az  5 perc 26-30 mp-nél és jó hosszan  az 1óra o8perc 43-50 mp-nél.

https://www.youtube.com/watch?v=LmQHWex_UFo

Hírdetés

/Tekintettel arra, hogy ez bizonyíték, egészen egyértelmű, hogy így erről mindenkinek 1938 kell, hogy eszébe jusson, azaz „a történelem legsötétebb korszaka”./

Herskovitsék megfelelői a Hír TV-ben vitáztak ugyanerről a témáról.

Érdemes belenézni,  hogy milyen zsigeri gyűlöletet vált ki náluk az, ha egy magyar sörtermék (nem is merek „sörfajtát” írni) kerül konfliktusba egy idegennel: Zárug Péter Farkas majdnem ott hagyja a vitát, mert Horn Gábor és Hont András szinte nem hagyják szóhoz jutni.

Horn egyébként belehuhogja értetlenségét a vitába, hogy mi köze van a magyar kormánynak megvédeni Romániában egy magyar márkát.

Az SZDSZ-nek az ellen soha nem volt kifogása, amikor a budapesti amerikai/német/francia/holland/brit nagykövetségek gyakoroltak nyomást a magyar kormányra saját multijaik ügyének előmozdítására.

A mai adást lásd itt: http://hirtv.hu/csorte/kilepes-1391594

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »