Klímavédelem? Mily beképzelt az ember, ha azt hiszi, hogy a klímaváltozást …

Klímavédelem? Mily beképzelt az ember, ha azt hiszi, hogy a klímaváltozást befolyásolni képes.

Nyílt levél Áder János által alapított Kékbolygó Alapítványnak.

Laci!

Ezt a levelet küldtem az Áder János által alapított Kékbolygó Alapítványnak, miután beleolvastam a honlapjukba.

Van dohányuk. Csak az irodabérlés havi 2,5 millió forint. Nézd meg, hogy kik a kuratóriumi tagok.

Tisztelt Kuratórium!

Energetikai szakemberként végtelen szomorúsággal olvasom a bemutatkozásukat és a tevékenységükkel kapcsolatos anyagokat.

Gyönyörűen megfogalmazott általános szlogenek és szófordulatok. Hát igen, ma ez a divatos téma, szinte szégyenkezhet, aki nem klímavédő.

Aggódom, de nem a klímakatasztrófák miatt, mert olyan katasztrófák, mint amelyekkel Önök riogatják az embereket, nem lesznek.

Hírdetés

A klímafolyamatok ugyanis természetes folyamatok, a természet törvényei szerint alakulnak. Mily beképzelt az ember, ha azt hiszi, hogy a klímaváltozást befolyásolni képes.

Az IPCC-klímamodellek miért nem veszik figyelembe komplexen a naptevékenység sokoldalú hatásait? Mert a tudomány még nem tart ott!

De hát a modellek így nem lehetnek érvényesek. A klímavédelem viszont e hibás modellek szimulációs eredményeire építkezik.

Én azért aggódom, mert a közös klíma- és energiapolitika, a dekarbonizációs célkitűzéseinek teljesítésével szétzúzza a biztonságos energetikai rendszereket.

Elegendő ehhez a német villamosenergia-rendszer alakulását tanulmányozni, hiszen Németország szeretne példát mutatni a klímavédelem által vezérelt energiapolitikában.

Az eredmény: folyamatosan csökken az ellátásbiztonság, amíg be nem következik a rendszerösszeomlás (Blackout). Ettől igazán lehet félni!

A tudomány az igazságról szól, és nem a demokráciáról. Nem számít, hogy egy tudományos tételben hányan hisznek, és hányan nem fogadják el!

Ha van idejük, és nem dehonesztáló, néha tájékozódjanak a www.energiaakademia.lapunk.hu honlapon. Az érem másik oldala.

Tisztelettel,

PE.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »