Klímasemlegesség? Baromság!

Klímasemlegesség? Baromság!

 Persze, ez is egy milyen szegénységi bizonyítvány már, hogy zsarolásnak enged az EU  plasztikai műtét- és smink királynője, akit bizottsági elnöknek választottak?!

No, de menjünk vissza a kályhához.

Az EU lemond minden megbeszélést, mert vírushiszti van, de mélyen benyal Gréta kisasszonynak, aki leckéztetni jött az egész ügyefogyott sóhivatalt. Az a Gréta, akinek egyetlen erénye, hogy Soros áll a háta megett, meg annak brüsszeli paprikajancsija, a Timmermans.

Szóval, ott hajbókolnak, majd kijelenti a félkegyelmű, behódolt EU vezetés, hogy bizony klímasemleges lesz 2050-re az EU.

Az meg egy pillanatra sem zavar senkit, hogy ez nem jelent semmit.

Sőt, tovább licitál a brüsszeli szerencsétlenkedők társasága egészen addig, hogy azt is bevállalja, karbonsemleges lesz az EU 2050-re. Ezzel meg egyben azt is bevallja, hogy halvány gőze sincs arról, mit beszél, vagy van-e értelme annak, amit vállal.

Bizonyítsuk, mert lehet, hogy ezt a dajkamesét a három magyarországi, Brüsszelbe migrált grácián (CseDoDo) kívül még néhányan talán értékeli is. Szóval, tegyük helyre!
Ki a világ 5 legnagyobb szennyezője?
1. Kína
2. USA
3. India
4. Oroszország
5. Japán
Utóbbi egyébként atomerőművei kiváltására éppen szénerőműveket épít majd? :-O

Ezek után jön Németország, Dél-Korea, Irán, Szaud Arábia és Irán. A következő EU-s ország csak a 17.(!), Olaszország…

Hírdetés

A TOP10-ben az egyetlen EU-s gigász, Németország jelenleg a viágon mindenért bűnös CO2-kibocsátásnak mindössze a kb. 2,5 százalékáért felel.

Fordítsuk ezt érthető, kézzel fogható, ill. bőrön érzékelhető mennyiségre!

Rémálomnak tekinti minden „klímaszakértő” az adatot, amely szerint 2100-ra – ha nem teszünk semmit – 5 fokkal emelkedhet a hőmérséklet. Jelen esetben a teljes német ipar (nyilván azonnali, azaz holnapi) karbonsemlegessé tételével ez a hőmérséklet emelkedés, apró kerekítéssel 4,9 fokos lenne. Hű-ha!

Ha meg az egész EU holnaptól visszatér a kőkorszakba, talán 4,8, vagy 4,7! Hülyének is megéri sokezer milliárdot erre elszórni…

Másik oldalról tekintve a dolgot.

Ha Németország vagy az EU csicskástatása helyett csak a három vezető országra fókuszálna a Thunberg-Timmermans-Soros csapat és gyűlölködő álcivil hálózata, azokat tenné karbonsemlegessé, akkor a Világ CO2 kibocsátásának mintegy felét semlegesíthetné!

Igaz, ehhez nem olyan tehetségtelen, gyenge, előttük hajbókoló bohócokat kellene inspirálniuk (copyright by Timmermans), mint az EU jelenlegi vezetése.
Arról nem is beszélve, hogy az EU térdre kényszerítésének oka, pontosan emiatt, vélhetően nem is a világmegváltó, egyedül üdvözítő környezetkímélet, hanem valami más…

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »