Kizárta libanoni orvosát a Fidesz – akár börtön is várhat Daher Pierre-re

Kizárta libanoni orvosát a Fidesz – akár börtön is várhat Daher Pierre-re

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Országos Válsztmányának határozata alapján Demeter Zoltán választókerületi elnök újra megalakította a párt edelényi szervezetét. A csoportgyűlésen a tagok városi elnökké Loj Balázst választották, az alelnöki tisztségeket pedig Fazekas Zoltán, és Garai Bertalan nyerték el a jelenlévők döntése alapján – írja az Északhírnök.

Hírdetés

A lap szerint a megalakulással egyidőben bizonyosságot nyert, amit eddig csak lebegtettek: dr. Daher Pierre-t kizárták a Fidesz soraiból. A volt országgyűlési képviselőt és edelényi híveit nem hívták meg az alakuló ülésre, így tagságuk Fidesz alapszabályának megfelelően a májusi feloszlatással egyidőben megszűnt.

A kórházigazgató főorvossal szemben közben újabb orvosetikai per, valamint büntetőeljárás is folyamatban van, melyet az a Daher által bántalmazott, majd a médián keresztül többszörösen megsértett asszony indított, aki polgári peres eljárásban már jogerősen pert nyert ugyanebben az ügyben. A büntetőeljárás eredményeképpen börtönbüntetéssel, illetve orvosi engedélyének visszavonásával is sújthatják a libanoni származású orvost.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »