Kizárt jobbikosok hirtelen előtérbe kerültek

A Jobbik „jelenlegi politikája” és Vona Gábor pártelnök ellen tüntetett néhány tucat ember szombat este Debrecenben. Jakab Péter jobbikos szóvivő szerint a kormányzáshoz vezető utat nem ezeknek az embereknek kell végig járniuk. “Ezt az utat a Jobbik jelenlegi tagságának kell végigjárnia, hogy 2018-ban leválthassák az elmúlt időszak talán legkorruptabb kormányát” – mondta a szóvivő.

Magyar Menedék - Magyar Jézus

A demonstrálók, akik javarészt korábban valamiért kizárt, vagy kilépett személyekből álltak, a Nagytemplom előtti Kossuth szobortól transzparensekkel vonultak a Jobbik helyi irodájához.

Hírdetés

“Vona, takarodj!” – hangzott el többször is a demonstráció idején, majd a tüntetés végén több helyi alapszervezet zászlajából kivágták a Jobbik jelvényét, majd a lyukas zászlókat lobogtatva megtaposták azokat.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, aki a helyszínen nézte végig a demonstrációt, az MTI-nek elmondta: az, hogy egy országosan meghirdetett demonstráción 25-30-an vettek részt, látványosan bizonyítja, hogy “a Jobbik jó úton jár”. Hozzátette: nem mindenki alkalmas arra, hogy végigjárja a néppártosodás útját, de “ezt az itt megjelent demonstrálóknak nem is kell megtenniük”.

“Ezt az utat a Jobbik jelenlegi tagságának kell végigjárnia, hogy 2018-ban leválthassák az elmúlt időszak talán legkorruptabb kormányát” – mondta Jakab Péter.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »