Kizárólag mohamedán migránsokat fogad be a brit kormány – az ENSZ főleg akkor javasolja az áttelepítést, ha még homokosak is

Kizárólag mohamedán migránsokat fogad be a brit kormány – az ENSZ főleg akkor javasolja az áttelepítést, ha még homokosak is

Hiába az egyik legüldözöttebb vallás ma a kereszténység, ez Nyugat-Európát mégsem érdekli. Ehelyett inkább minden áron a muszlimokat pátyolgatja, behódolva ezzel az iszlámnak. Nagy-Britannia az élen – hivatkozik a Sunday Times cikkére a 888.

A Sunday Times arról ír, hogy a brit belügyminisztérium adatai szerint az idén januárban, februárban és márciusban Nagy-Britanniába telepített 1112 szíriai között egy keresztény sem volt. A szíriai keresztények menedék iránti kérelmét ugyanis mind visszautasították, míg a muszlimokat kérdés nélkül befogadták.

A szíriaiak letelepedését az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) javasolta, és a szervezet javaslatára a brit belügyminisztérium döntött, hogy kiket fogad be. Az UNHCR összesen 1358 ember befogadását javasolta, akik közül 1226-an szunnita muszlimok voltak. 128-an a síita vagy az iszlám más ágához tartozónak vallották magukat.  Mindössze négy keresztény volt, és egy ateista. (A keresztények Szíria lakosságának 10 százalékát alkotják). Közülük 1112 embert fogadtak be a britek, ám egyikük sem volt keresztény.

Hírdetés

Noha a belügyminisztérium vonakodva akarta nyilvánosságra hozni az adatokat, a keresztényeket segítő jótékonysági szervezet, a Barnabas Fund jóvoltából mégis napvilágot láttak.

Ez pedig különösen azért döbbenetes, mert a muszlim szélsőségesek által Szíriában folytatott keresztényellenes üldözéseket az USA, az Európai Unió de még a brit parlamenti képviselők is népirtásnak nyilvánították.

Az ENSZ menekültügyi főbiztossága azzal próbálta magyarázni az adatokat, hogy a nyugati letelepítésre javasolt személyek esetében nem a vallási szempontokat nézik, hanem a sebezhetőséget. Így, ha egy muszlim azt mondja, hogy ő homoszexuális, akkor javasolják az áttelepítésre, mivel az ENSZ-nél fokozottabban figyelnek a szexuális kisebbségek helyzetére, mint a vallási identitásra és az abból fakadó veszélyekre – írja a Breitbartra hivatkozva az Origó.

Olyan apróságokról mégis megfeledkezik az ENSZ, hogy ha például egy mohamedán áttér a keresztény hitre, az mind a Korán (4.89), mind Az utazó támasza című muszlim jogtudományi útmutató (o8.0 , o8.1) szerint "megérdemli, hogy megöljék". Némi vallási identitásból fakadó veszélyt talán ez is jelenthet, persze tudjuk, a hitét el nem hagyó muszlim, pláne, ha még homokosnak is vallja magát, értékesebb a Nyugat számára.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »