Kívül-belül megszépült a Rogán-nyaraló

Kívül-belül megszépült a Rogán-nyaraló

Több millió forintért újíthatta fel balatonlellei nyaralóját Rogán Antal – írja az Átlátszó.hu. Az Együtt elszámoltatná Rogán Antalt a felújításról.

Az oknyomozó portál helyi forrásoktól úgy értesült, hogy tavaly szeptembertől idén áprilisig kívül-belül teljesen átalakították az ingatlant: újraparkosítottak több száz négyzetméternyi zöldfelületet, kicserélték a térköveket, felújították az autóbeállókat, megmagasították a kerítést, és a régi medence helyére is egy jóval nagyobb került.

A propagandaminiszter és a szakonyi polgármester testvére tulajdonában lévő ingatlan felújítását a Miniszterelnöki Kabinetiroda nem cáfolta az Átlátszó.hu-nak, szerintük a költségeket közösen fedezték, de a felújítás összegét nem kívánták közzétenni, arra hivatkozva, hogy az magánügy.

Hírdetés

Az Együtt elszámoltatná Rogán Antalt a felújításáról – szerintük ugyanis Rogán Antal fizetése a mindennapi költekezését sem fedezi. Juhász Péter így biztosra veszi, hogy illegális forrásból jut a luxuskiadásokra a fideszes politikusnak. Rogán Antal a kormány honlapján közzétett dokumentum szerint bruttó 1,3 millió forintot keres képviselői díjazásával, miniszteri fizetésével és évi 200 ezer forint cafeteria-juttatásával együtt.

„A 260 négyzetméteres nyaralójára is, amit a testvérével közösen tulajdonolnak, ráköltöttek több tízmillió forintot. Mielőtt még arra hivatkozna, hogy a testvére költötte rá, és ő ajándékba kapta, felhívom mindenki figyelmét, hogy a testvére Szakony falu polgármestere, ugyanígy vagyonnyilatkozatot kell tennie, és abból nem jöhetett ki ez a költés” – közölte Juhász Péter.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »