Kivonultak a diákok a "ronggyá ázott" gödöllői gimnáziumból

Kivonultak a diákok a "ronggyá ázott" gödöllői gimnáziumból

Elhagyták a felújítás alatt álló gödöllői Török Ignác gimnáziumot a diákok. Fórumot is hirdettek, amelyre a tankerületet is várták volna, de onnan állítólag senki sem megy el a rendezvényre.

“Diákok kivonultak az épület elé, majd szépen mindenki haza sétál…” – ezekkel a szavakkal tettek ki fotókat és videót egy gödöllői Facebook-csoportba.

A poszt alatt már számtalan komment született. Az egyikből tudni vélhető, hogy szülői fórumot is terveztek mára, amelyre elvárták volna a tankerület vezetőjét, de ő nem megy majd el.

A Török Ignác gimnázium botrányos felújításáról az Infostart is beszámolt. Hétfőn arról írtunk, hogy Gémesi György polgármester ronggyá ázottnak mondta az épület egy részét és egyben jelezte, hogy tarthatatlan állapotok uralkodnak. Gödöllő vezetője nem érti, hogy a minisztérium miért erőlteti a jelenléti oktatást. Úgy fogalmazott,

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */
ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,

Hírdetés

onServerEmission: function(){document.getElementById(“y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(“uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

nem egy sufnit újítanak fel.

A középiskola ügye előkerült a mai, az Infostart által is közvetített Kormányinfón. Kérdésként merült fel, hogy van-e lehetőség arra, hogy áttérjenek a digitális oktatásra. Gulyás Gergely kormányszóvivő válasza ezt volt:

nem tudom megmondani, hogy mi a helyes döntés,

vannak bizonyos feltételek, közegészségügy, közbiztonság. A legvégső eset a digitális oktatási rend.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »