Kivágták a meleg érzékenyítést a Telekom karácsonyi videójából

Kivágták a meleg érzékenyítést a Telekom karácsonyi videójából

Eltávolította a meleg érzékenyítő részt nagy visszhangot kiváltó karácsonyi reklámvideójából a szlovák Telekom – számolt be az Interez. A multinacionális cég – amelynek karácsonyi „hangulatkeltő” videójáról korábban a ma7 is beszámolt, Youtube csatornáján a videó mellett „mellékesen” letiltotta a kommenteket is.

Mint korábban megírtuk: az egyik legismertebb karácsonyi dal dallamával aláfestett videóban egy a családi körbe ünnepekre hazaérkező fiatal férfi történetét láthatjuk, aki fancsali arccal fogadja családtagjai érdeklődő kérdéseit majd csak gondolatban – s családja helyett a nézőnek üzenve – válaszol azokra, egyértelművé téve: lánypartnert nem keres és a gyermekvállalás sem az a téma, amely érdekelné. A rövid történet végén a Telekom hősét a nagymama menti ki „szorult helyzetéből” mert csak azt kérdezi tőle: boldog-e, amire egy megkönnyebbült igenlő választ kap.

Az eredeti videó:

Hírdetés

A vállalat az Intereznek a lépést azzal indokolta, hogy mediális stratégiájuk keretében a reklámból egy rövidebb verzióra van szükségük. Érdekesség, hogy a multinacionális cég karácsonyi videójának cseh változatából a meleg érzékenyítő rész eleve kimaradt.

A cseh piacra szánt videó:

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »