Kitoloncolták az ötvenmilliós migránst

Kitoloncolták az ötvenmilliós migránst

A német hatóságok úgy döntöttek, hogy egy elefántcsontparti migránst hazatoloncolnak. Ám az életben nem minden olyan egyszerű. Az elefántcsontparti fiatalember hazájába történő visszairányítása sem ment zökkenőmentesen. A 26 esztendős úriemberrel mindig probléma akadt. Ahányszor fel szerették volna ültetni egy menetrend szerinti járatra, erőszakos viselkedése miatt mindig meghiúsult a kitoloncolása.

De megtalálták a megoldást, külön chartergépet indítottak az államigazgatási eljárás foganatosítására. Mivel különböző tisztségviselők, biztonsági emberek, orvos, személyzet is utazott a gépen, így a Bild információi szerint összesen 165 ezer euróba, azaz több, mint 52 millió forintnak megfelelő összegbe került a kitoloncolás. Ezt a még németországi mércével mérve is őrületes összeget természetesen a német állam állja, csak akkor kell a migránsnak visszafizetnie, ha visszatérne.

A lap összehasonlítást is közölt, ugyanis Oszama Bin Laden egykori testőrét szintén kitoloncolták, ő viszont „mindössze” 35 ezer euróba (10 millió forint) fájt a német államnak, sőt Alsó-Szászországból 17 migránst már „potom” 46 500 euróért (14,7 millió forint) is sikerült kitoloncolni.

Hogy is mondta Angela Merkel 2015-ben?

Hírdetés

„Wir schaffen das.”

Ezt jól megoldották!

Teveli Zoltán – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »