Kitiltanák a tüntetésről a szervezők az ellenzéket

Kitiltanák a tüntetésről a szervezők az ellenzéket

Futárok a KATA-ért Facebook-oldala

Ki akarják tiltani a hétfői „katapárti” tüntetésről a szervezők az ellenzéket; úgy érzik, hogy cserben hagyták őket és most a saját kezükbe akarják venni a sorsukat.

Mint arról lapunk is beszámolt, hétfőre újabb „katapárti” tüntetést szervezetek Budapestre. Ezt a tüntetést az eddigiekkel ellentétben nem a Momentum, az MKKP vagy éppen a Mindenki Magyarországa Mozgalom szervezte, hanem a „Futárok a KATA-ért” (sic!) egyesület.

Hírdetés

A tüntetés kapcsán kiírták a Facebook-oldalukra, hogy nem fogják megtűrni azt, hogy ha ellenzéki politikusok megpróbálják majd kihasználni az eseményt a saját javaikra:

Nem akarunk pártok zászlói, beszédei, jelképei és szlogenei alatt vonulni. Nem szeretnénk ha bárki bármely párttal azonosítani minket!” – írták. Hozzátették, hogy ha a pártok nem így tesznek, „csúnyán ki lesznek fütyülve”.

A posztban kifejtették, hogy hatalmasat csalódtak az ellenzéki pártok munkájában: „Megvolt az esélyetek a 12 év alatt, hogy legalább azt elérjétek, hogy ilyen abszurd módosításokat ne lehessen szó szerint egyik napról a másikra elfogadni. Nem sikerült! Itt az ideje, hogy a NÉP a saját kezébe vegye a saját sorsát!”

Hozzátették, hogy a Fidesz politikusait ellenben tárt karokkal várják, mivel pont az a céljuk, hogy velük tudjanak találkozni és társalogni egy kicsit.

Futárok a katáért: Nem fogjuk tűrni, hogy a pártok a tüntetéseinket a saját javaikra próbálják kihasználni


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »