Kitalálta az MLSZ, hogyan legyen mégis telt ház a zárt kapus magyar-azerin

Kitalálta az MLSZ, hogyan legyen mégis telt ház a zárt kapus magyar-azerin

Mintegy 15 ezer 14 év alatti utánpótlás-játékos és futballt szerető fiatal szurkolhat vasárnap a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén, a Groupama Arénában.

A magyar szövetség a honlapján emlékeztetett arra, hogy az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának korábbi döntését pénteken jóváhagyta a fellebbviteli bizottság, viszont az MLSZ 14 év alatti utánpótlás-játékosok és futballt szerető fiatalok meghívásával igyekszik biztosítani az Eb-selejtezőhöz illő szurkolói hangulatot a Groupama Arénában.

A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, így öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztrálták.

Hírdetés

Kedd délutánra pedig megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban, és újabb jelentkezéseket már nem is tudnak elfogadni.

Hozzátették: tekintettel a különleges helyzetre, a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban nyitják majd ki a stadion kapuit, azokon belül pedig játékokkal, egyéb programokkal várják a fiatal szurkolókat és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire.

A magyar válogatott csütörtökön 20.45 órától Horvátország vendége lesz Splitben, majd három nappal később 18 órától fogadja Azerbajdzsánt.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »