Kitálalt a stáb Hillary dührohamáról

Kitálalt a stáb Hillary dührohamáról

Kiderült, miért vált köddé Hillary Clinton az elnökválasztás éjjelén, mikor Florida elvesztése után egyre valószínűbbé vált, hogy a republikánusok sokat kritizált jelöltje, Donald Tump végleg kiüti a nyeregből.

Míg november 9-én hajnalban John Podesta kampányfőnök nyugtatta a demokrata szavazókat, Hillary Clinton szó szerint eltűnt a New York-i hivatalos eredményváróról. A percről-percre szóló online közvetítések néha fölöslegesnek tűnő információk között is csak kevesen figyeltek fel a kampánystábból kiszivárgott, akkor még lényegtelennek tűnő hírfoszlányra: Clinton többedmagával eltűnt, és több mint két órája “nem adnak életjelet magukról”.

A The American Spectator konzervatív magazin viszont kiderítette, hogy Clintonnak és stábjának jó oka volt bujdosni. A hírportál szerint a demokrata jelölt dührohamot kapott, mikor világossá vált a számára, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok 45. elnöke.

“Mindent hozzájuk vágott, ami mozgatható volt”

Helyi idő szerint hajnali kettőkor Podesta a kétségbeesett demokrata híveket nyugtatgatta – mindeközben Hillay Clinton a közelben dühöngött. A hírportál részletesen beszámolt arról, hogy a demokrata jelölt hogyan töltötte ki dühét a körülötte levő bútorokon és embereken.

Hírdetés

“Mindent hozzájuk vágott, ami mozgatható volt” – írták. Clinton megállás nélkül dühöngött, és órákba telt, amíg sikerült végre megnyugtatni. A kampánystáb nem engedte, hogy ilyen labilis mentális állapotban a közönség elé álljon, így csak másnap reggel gratulált Donald Trump győzelméhez nyilvános beszédében.

Már a 90-es években is dührohamairól cikkeztek

A magazin alapítóját, R. Emmett Tyrrellt a Breitbart hírportáltól is megkeresték az erőszakos éjjeli dühroham kiszivárogtatása után. A konzervatív magazin alapítója elmesélte, hogy ők már a 90-es években is cikkeztek Hillary Clinton robbanékony természetéről:

“Elég gyakran megtörtént, hogy lámpákat, könyveket dobált, amikor dührohamot kapott. És káromkodott. Olyan rondán beszélt, mint egy kocsis” – mesélte, és csodálkozását fejezte ki Bill Clinton “kitartását” illetően, mert bevallása szerint még most sem képes felfogni, hogy a volt amerikai elnök hogyan élte túl a házasságukat.

forrás: The American Spectator , Breitbart News / hirado.hu

The post Kitálalt a stáb Hillary dührohamáról appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »